OGYÉI: tisztáztuk az orosz vakcina gyártójával az aggályokat

MFor
-
 21.01.27 17:04Gazdaság

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) közleményt adott ki az orosz vakcinával kapcsolatban.Ebben azt írják, tisztázták a gyártóval az aggályokat, és minden gyártási tételt ellenőrizni fognak a magyar hatóságok.

14 kapcsolódó hír

„Megfelelő odafigyeléssel” a gyártói figyelmeztetés ellenére is alkalmazható az orosz vakcina az Ogyéi szerint

SzMo
-
 21.01.26 20:10Belföld

Maga a Szputnyik V gyártója hívja fel a figyelmet arra, hogy bizonyos betegségekben szenvedőknél óvatosnak kell lenni az oltóanyag használatával.

OGYÉI-közlemény: minden orosz vakcinatételt ellenőriznek majd

Privátbankár
-
 21.01.27 17:14Gazdaság

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) közleményt adott ki az orosz vakcinával kapcsolatban.Ebben azt írják, tisztázták a gyártóval az aggályokat, és minden gyártási tételt ellenőrizni fognak a magyar hatóságok.

OGYÉI: Biztonságos az orosz vakcina, de csak ideiglenes engedélyt kap

Növekedés
-
 21.01.27 18:15Gazdaság

Az orosz vakcinát hatékonynak és biztonságosnak találta az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI). A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) pedig a vakcina minden gyártási tételét külön ellenőrzi - emelte ki közleményében az OGYÉI.

Fontos közleményt adtak ki a Magyarországra érkező orosz vakcináról, a Szputnyik V-ről

Liner
-
 21.01.27 18:17Életmód

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) egy hivatalos közleményben ismertette a helyzetet, miután sok hír jelent meg a sajtóban az orosz vakcina jóváhagyása körül.

Szputnyik V: megszólalt az országos gyógyszerészeti intézet

Napi.hu
-
 21.01.26 22:15Belföld

Megfelelő körültekintéssel és odafigyelés mellett azokban az esetekben is alkalmazható a vakcina, amelyekben maguk a gyártók intenek óvatosságra - ezt válaszolta az RTL Híradónak az országos gyógyszerészeti intézet.

Itt az OGYÉI közleménye az orosz Szputnyik-vakcináról

Portfolio
-
 21.01.27 16:23Gazdaság

Szerdán közleményt adott ki az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet az orosz vakcina engedélyezésével kapcsolatban, néhány fontos kérdés tisztázása érdekében. Elismerik, hogy a vizsgálat során felmerültek aggályok és kérdések, ezekre azonban minden esetben megnyugtató válaszokat kapott az orosz gyártótól.

Közleményt adott ki a magyar gyógyszerhatóság az orosz vakcináról: ez áll benne

Blikk
-
 21.01.27 16:54Belföld

Hatékonynak és biztonságosnak találta az orosz vakcinát az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI).

Ogyéi: az orosz vakcinát hatékonynak és biztonságosnak találtuk

Propeller
-
 21.01.27 18:26Belföld

Az orosz vakcinát hatékonynak és biztonságosnak találta az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI). A Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) pedig a vakcina minden gyártási tételét külön ellenőrzi – emelte ki az OGYÉI szerdai közleményében. Mint írták: az elmúlt napokban az orosz Szputnyik V vakcinával…

OGYÉI: Odafigyeléssel a gyártói figyelmeztetés ellenére is lehet használni az orosz vakcinát

HVG
-
 21.01.26 21:48Infotech

Az orosz vakcinafejlesztő állítása szerint még nem mérte fel teljesen a Szputnyik V hatását a krónikus betegségben szenvedőknél.

Minden szállítmány orosz vakcinát ellenőriz majd hatóság

Pesti Hírlap
-
 21.01.27 19:09Vélemény

Az OGYÉI nem tagadta, hogy nem egyezett meg a vizsgálatra küldött és  tömegtermelés során készülő vegyület. Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet (OGYÉI) azt közölte, az orosz Szputnyik V vakcinára kiadott engedély feltételei között szerepel, hogy a vakcinának át kell esnie a Nemzeti Népegészségügyi Központ…

OGYÉI: Az orosz vakcinát hatékonynak és biztonságosnak találtuk

Magyar Hang
-
 21.01.27 18:26Belföld

Reagált a Szputnyik V vakcinával kapcsolatban a sajtóban megjelent hírekre az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet.

OGYÉI: megfelelő körültekintéssel lehet használni az orosz vakcinát

ma.hu
-
 21.01.27 09:30Belföld

Min minden vakcina esetében, úgy a Szputnyik V-nél is, az oltóanyag alkalmazási előírásában maguk a gyártók intenek óvatosságra bizonyos betegségekkel kapcsolatban.

Orosz vakcina: Az Ogyéi minden kérdésre megnyugtató választ kapott

Index
-
 21.01.27 18:08Belföld

Reagált az OGYÉI a Szputnyik V magyarországi engedélyeztetési folyamatát firtató sajtójelentésekre.