Raya és az utolsó sárkány: Végre itt az új előzetes

Mafab
-
 21.01.27 08:38Film

Végre megérkezett a Raya és az utolsó sárkány legújabb előzetese. Vártunk már, és végre befutott a Disney égisze alatt készülő Raya és az utolsó sárkány új trailere.  A történet szerint Lumandra birodalmában egy ősi civilizáció félelmet nem ismerő, szenvedélyes természetű és megnyerő modorú harcosa, Raya (Kelly Marie Tran) arra…

8 kapcsolódó hír

Pipogya sárkánnyal és csaló csecsemővel támad a Disney

Hamu és Gyémánt
-
 21.01.27 08:00Film

Megérkezett a Jégvarázs és a Moana babérjaira törő Raya and the Last Dragon új előzetese, amiben már a címszereplő sárkányt is felbukkan. Mint korábban erről mi is beszámoltunk, a Disney házi animációs stúdiója, aminek olyan filmeket köszönhettünk az utóbbi években, mint a Jégvarázs és a Moana, ezúttal egy sárkányos mesefilmmel…

Még többet mutat a Raya és az utolsó sárkány új előzetese

GameStar
-
 21.01.26 16:23Film

A Disney vadonatúj animációs filmjét a Vaiana készítői jegyzik, és ezt le sem tagadhatnák.

Raya lesz az oka, amiért a kislányod meg akar majd tanulni karatézni

Player
-
 21.01.26 18:37Film

Befutott a Disney legújabb, Raya és az utolsó sárkány című animációjának teljes trailere, melynek emberi címszereplője valószínűleg egyetlen kardcsapással elnyeri az apróságok szimpátiáját. A nyitva lévő amerikai mozikba és a Disney+-ra március 5-én érkezik, de hogy mi mikor nézhetjük meg, az egyelőre még nem világos.

Új előzetest kapott a Disney sárkányos animációja

SG
-
 21.01.27 12:06Film

Új Raya és az utolsó sárkány-előzetes érkezett.

Új előzetest kapott a Raya és az utolsó sárkány

Filmsor
-
 21.01.26 16:21Film

Március 5-én debütál a Disney+ streaming-szolgáltatás Magyarországon is, és éppen ezen a napon mutatják be a Raya és az utolsó sárkány című animációs filmet is.

Friss előzetest kapott a Raya és az utolsó sárkány

Gamekapocs
-
 21.01.27 16:00Gaming

Egy vadonatúj és látványos trailerrel jelentkezett a Disney a Jégvarázs, illetve a Hős6os alkotóinak legújabb animációs filmjéhez, a Raya és az utolsó sárkányhoz. Remélhetőleg a premierre újra kinyitnak majd a mozik.