Őt keresi a rendőrség! Autóból figyelték ki áldozatukat, majd kirabolták

Metropol
-
 21.01.26 12:40Baleset-bűnügy

Három férfi kirabolt egy középkorú nőt múlt hétfőn Budapest VII. kerületében, a Rózsák terén.

6 kapcsolódó hír

Horror: három férfi rabolt ki egy budapesti nőt

Blikk
-
 21.01.26 12:16Baleset-bűnügy

Három férfi kirabolt egy középkorú nőt a múlt hétfőn Budapest VII. kerületében, a Rózsák terén. Az elkövetőket azonosították, kettőt közülük elfogtak.

Ittasan, drogosan, jogsi nélkül, lopott autóval kapták el a kijárási tilalom alatt a berekböszörményi férfit

Dehir
-
 21.01.26 08:44Baleset-bűnügy

Biharkeresztes - A 24 éves férfi sajátos módját választotta annak, hogy eljusson egy szomszédos településre.

Drogkereskedőt kapcsoltak le a zsaruk Pécsett

A Baranya megyei rendőrök elfogtak egy 34 éves aranyosgadányi férfit, aki a gyanú szerint kábítószerrel kereskedett. Vele együtt az anyagot átvevő kábítószer-fogyasztót is előállították, mindkettőjük ellen büntetőeljárás indult.       Kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésével gyanúsítható férfit vett őrizetbe hétfőn a Pécsi…

Lerántották a válláról a táskát, ahogy kiszállt az autójából a Rózsák terén

Ittlakunk
-
 21.01.26 15:01Budapest 07. ker

Rablás miatt hallgatták ki, és vették őrizetbe az erzsébetvárosi nyomozók a 34 éves budapesti H. Dánielt, és a 18 éves P. Mártont, akik harmadik társukkal egy autóból szúrtak ki egy középkorú nőt. január 18-án kora este a Rózsák terén.Miután elég közel kerültek a nőhöz, az autóból H. Dániel kiszállt, odafutott hozzá és lerántotta válláról a…

Egy éjszaka alatt két autót kötött el – őrizetbe vették a rendőrök

Police
-
 21.01.26 07:34Baleset-bűnügy

Egy éjszaka alatt két autót kötött el – őrizetbe vették a rendőrök Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 26., k - 07:34 A 24 éves férfi sajátos módját választotta annak, hogy eljusson egy szomszédos településre. Jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének gyanúja miatt hallgatták ki a biharkeresztesi rendőrök.

Autóból szemelték ki áldozatukat a cigánybűnözők

Rablás miatt hallgatták ki és vették őrizetbe az erzsébetvárosi nyomozók a 34 éves budapesti H. Dánielt, és a 18 éves P. Mártont, akik a gyanú szerint harmadik társukkal egy autóból szúrtak ki egy középkorú nőt 2021. január 18-án, kora este, Budapest VII. kerületében, a Rózsák terén.