13 kapcsolódó hír

Erőszakkal akartak megetetni egy gyereket, 120 óra közmunkát kaptak egy Fejér megyei óvoda dolgozói

SzMo
-
 21.01.26 19:41Baleset-bűnügy

A két óvónő és a dajka tudták, hogy a három és fél éves gyerek étkezési zavarban szenved. Közös erővel lefogták, majd addig etették, amíg a tiltakozó óvodás félrenyelt.

Fellebbezés az erőszakkal etető óvónők ügyében

NLC
-
 21.01.26 17:46Baleset-bűnügy

A bíróság első fokon 120 óra közmunkára ítélte a három vádlottat az óvodai bántalmazás ügyében Székesfehérváron, az ügyészség a tettükért súlyosabb büntetést tartana indokoltnak.

Hátrafogták a kezét, és erőszakkal próbálták etetni a gyereket: ez lett az óvónők büntetése

Life
-
 21.01.27 12:16Baleset-bűnügy

Három óvónő szó szerint bele akarta tömni az ételt egy kisgyerekbe, miközben lefogták a kezét. Az óvodásnak súlyos traumát okozhattak ezzel, mert utána látványosan megváltozott a viselkedése. Most ítélet született az ügyben.

Egy Fejér megyei óvodában erőszakkal próbáltak megetetni egy gyereket

Propeller
-
 21.01.26 17:45Baleset-bűnügy

A Székesfehérvári Járási Ügyészség kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt hozott ítéletet. Két óvónő önkényesen, úgy döntött, hogy a dajkát is bevonva megpróbálják megetetni az étkezési zavarban szenvedő három és fél éves gyermeket. A gyermek társaival együtt ült az asztalnál, és várta az ebédet. Mikor hárman odaléptek hozzá, és egyik…

Erőszakkal akartak gyereket etetni az óvónők, 120 óra közmunkát kaptak

HVG
-
 21.01.26 16:26Baleset-bűnügy

A Székesfehérvári Járásbíróság kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt hozott ítéletet három vádlottal szemben.

Erőszakkal akarták megetetni az óvodást - az ügyészség súlyosításért fellebbezett

A Székesfehérvári Járási Ügyészség vádirata alapján a Székesfehérvári Járásbíróság kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt hozott ítéletet három terhelttel szemben, akik egy Fejér megyei óvodában erőszakkal próbáltak megetetni egy gyermeket.

Lefogták és erőszakkal akarták megetetni a gyereket az óvodákban, 120 óra közmunkára ítélték a nevelőket

Kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt hoztak ítéletet három óvodai dolgozóval szemben, akik egy Fejér megyei óvodában erőszakkal akartak megetetni egy gyereket. A kényszerített etetés miatt a kiscsoportos gyerek sírásban tört ki, az erőszakoskodás után pedig zárkózottá, szomorúvá vált, és sírva ment óvodába. Meg akarták etetni Az…

A brutális dada és óvónő ebéd közben kis híján megölte az ovist

Indirekt
-
 21.01.27 08:10Baleset-bűnügy

Kiskorú veszélyeztetéséért 120 óra közérdekű munkára ítélt egy Fejér megyei dadát és két óvónőt a Székesfehérvári Járásbíróság, mert erőszakkal etettek egy kiscsportos ovist. A három és fél éves gyermek a többi társával együtt gyanútlanul ült az asztalnál az ebédet várva, amikor két óvónő lefogta a kezét, a dadus néni pedig kanállal tömte szájába a

Erőszakkal próbáltak megetetni egy óvodást, súlyosításért fellebbezett az ügyészség

Telex
-
 21.01.26 15:40Baleset-bűnügy

A bíróság 120 nap közmunkára ítélte a három vádlottat, az ügyészség börtönbüntetésért és foglalkozástól eltiltásért fellebbezett.

Erőszakkal akartak megetetni egy gyereket az óvodában

Origo
-
 21.01.26 17:46Baleset-bűnügy

A gyereknek étkezési zavara van, amiről tudtak az óvodában.

Erőszakkal próbálták a gyermekbe tömni az ételt, súlyosításért fellebbezett az ügyészség

Feol
-
 21.01.26 15:37Baleset-bűnügy

A Székesfehérvári Járási Ügyészség vádirata alapján a Székesfehérvári Járásbíróság kiskorú veszélyeztetésének bűntette miatt hozott ítéletet három terhelttel szemben, akik egy Fejér megyei óvodában erőszakkal próbáltak megetetni egy gyermeket.

Videó: Elállta az utat, majd hívta a fiait is balhézni a pécsi férfi

A Pécsi Járási Ügyészség csoportosan elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat négy férfival szemben, akik erőszakkal vetettek véget közlekedési vitájuknak. 2020 májusában a vádlottak egyike úgy parkolt le egy pécsi szervizúton, hogy elállta az utat.