4 kapcsolódó hír

Lengyel ismerősétől szerzett hamis vezetői engedélyt egy román férfi

Lengyel ismerősétől szerzett vezetői engedélyt egy román állampolgárságú férfi. A rendőrök Sarkadon ellenőrizték és büntetőfeljelentést tettek ellene. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte. A Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. október 15-én 11 óra 30 perc körül Sarkadon, a Sarkadkeresztúri utcában igazoltattak egy…

Egy román férfi, egy ukrán jogosítvány és egy magyar büntetőeljárás

Beol
-
 21.01.26 13:57Baleset-bűnügy

Lengyel ismerősétől szerzett vezetői engedélyt egy román állampolgárságú férfi. A rendőrök Sarkadon ellenőrizték és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Az udvarán termesztette, a padlásán szárította

Behír
-
 21.01.27 08:17Baleset-bűnügy

Dobozon, egy ház udvarán termesztette, padlásán pedig szárította a kábítószer gyanúját keltő növényeket egy férfi. A házkutatáskor a rendőrök közel 40 kilogramm szárított kendert és 80 élő kendernövényt foglaltak le tőle. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Román férfi, ukrán jogosítvány, magyar büntetőeljárás

Police
-
 21.01.26 13:45Baleset-bűnügy

Román férfi, ukrán jogosítvány, magyar büntetőeljárás Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 26., k - 13:45 Lengyel ismerősétől szerzett vezetői engedélyt egy román állampolgárságú férfi. A rendőrök Sarkadon ellenőrizték és büntetőfeljelentést tettek ellene. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.