Tűz ütött ki egy győri lakóházban

Propeller
-
 21.01.27 07:33Baleset-bűnügy

A város tűzoltói utómunkálatokat végeznek a helyszínen. Tűz ütött ki egy lakóépület egyik helyiségében Győrben, a Naspolya utcában. A győri tűzoltók kiérkezése előtt az ott lakók megkezdték a tűz oltását, amelyet végül a város hivatásos egységei oltottak el. A tűzoltók az utómunkálatokat végzik a helyszínen. (Katasztrófavédelem)

8 kapcsolódó hír

Teljes terjedelmében ég egy melléképület Győrben

Teljes terjedelmében ég egy melléképület Győrben, a Győzelem utcában. A tűzesethez riasztott győri és pannonhalmi hivatásos tűzoltók két vízsugárral már megakadályozták a tűz továbbterjedését. A helyszínre mentők is érkeztek.

Tűz ütött ki egy régi malomépületben, Szolnokon

Szoljon
-
 21.01.26 15:24Baleset-bűnügy

A Véső utcában felcsapott lángokat a tűzoltók eloltották.

Tűz keletkezett egy kaposvári üzletben

Tűz keletkezett egy cipőjavító műhelyben Kaposváron, a Fő utcában. A tűzesethez a város hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az oltási munkálatok közben az egységek két gázpalackot kihoztak az ingatlanból. A tűzoltók az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

Tűz keletkezett egy győri lakóházban

Tűz ütött ki egy lakóépület egyik helyiségében Győrben, a Naspolya utcában. A győri tűzoltók kiérkezése előtt az ott lakók megkezdték a tűz oltását, amelyet végül a város hivatásos egységei oltottak el. A tűzoltók az utómunkálatokat végzik a helyszínen.

Belvárosi üzlet gyulladt ki Kaposváron

Sonline
-
 21.01.26 11:54Baleset-bűnügy

Tűz ütött ki egy kaposvári üzletben kedden délelőtt a Fő utcán.

Tűz keletkezett egy győri lakóházban

Ugytudjuk
-
 21.01.27 07:26Baleset-bűnügy

A város tűzoltói utómunkálatokat végeznek a helyszínen.

Több tűzesethez, cseréphulláshoz és balesethez is siettek a tűzoltók Hajdú-Biharban

Hétfő hajnalban egy lakatlan családi ház tetőszerkezetében keletkezett tűz Debrecenben, a Kinizsi utcában – tette közzé a megyei katasztrófavédelem. A debreceni hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a tüzet. Kora délután egy kerítés áthidalójáról hullottak a cserepek Debrecenben, a Nyíl utcában. A gyalogos forgalmat veszélyeztette, ezért a

Tűz volt egy győri lakóházban

Tűz ütött ki egy lakóépület egyik helyiségében Győrben, a Naspolya utcában. A győri tűzoltók kiérkezése előtt az ott lakók megkezdték a tűz oltását, amelyet végül a város hivatásos egységei oltottak el. A tűzoltók az utómunkálatokat végzik a helyszínen. – közölta a Katasztrófavédelem.