Alkoholba fojtotta a bánatát a magyar

MFor
-
 21.01.26 05:34Pénzügy

Ivással vészelték át a magyarok a tavalyi karantént. A korlátozások feloldását pedig mivel mással ünnepelték volna, mint egy kis alkohollal. A statisztikák szerint jelentősen nőtt tavaly a fogyasztás.

4 kapcsolódó hír

A pandémia hírére egész egyszerűen vedelni kezdett a magyar

Propeller
-
 21.01.26 07:45Belföld

Ivással vészelték át a magyarok a tavalyi karantént. A korlátozások feloldását pedig mivel mással ünnepelték volna, mint egy kis alkohollal. A statisztikák szerint jelentősen nőtt tavaly a fogyasztás. A koronavírus miatt elrendelt tavaszi korlátozásokat nagyon sokan tartották be, az otthon ragadó magyarok egy része pedig vélhetőleg alkoholba fojto

Ivással vészeltük át a tavalyi karantént

Pesti Hírlap
-
 21.01.26 10:17Belföld

Már tavaly februárban 80 százalékkal ugrott meg az alkoholfogyasztás. Ivással vészelték át a magyarok a tavalyi karantén, de a korlátozások feloldását is lényegében alkohollal ünnepelték – derül ki a NAV tavalyi évre vonatkozó jövedéki statisztikájából, melyről az Mfor számolt be. A tavalyi lezárások miatt sokan vettek ugyan tésztát, lisztet, renge

Döbbenet statisztika: a karantén alatt alkoholba fojtotta bánatát a magyar

HelloVidék
-
 21.01.26 18:05Életmód

Nemcsak lisztet és WC-papírt vásárolt fel a járvány elején magyar. A tavaszi korlátozások idején jelentős megugrott az otthoni alkoholfogyasztás is - rajzolódik ki a NAV tavalyi évre vonatkozó jövedéki statisztikáiból.

Ittunk bánatunkban: több alkoholos ital fogyott mint az elmúlt években

Magyar Nemzet
-
 21.01.26 14:51Recept

2020 februárjában, amikor a koronavírusjárvány hírére a lakosság nagy felvásárlásokba kezdett, 80 százalékkal ugrott meg az alkoholos italok forgalma.