Több mint ötezer egyetemi hallgató segítette eddig a járványvédekezést

ATV
-
 21.01.27 13:35Belföld

Eddig mintegy 5200, jellemzően orvos- és egészségtudományi egyetemi hallgató vett részt a koronavírus-járvány elleni védekezésben - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) parlamenti és stratégiai államtitkára a járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

6 kapcsolódó hír

Félévkor tovább emelkedhet a minimálbér

Növekedés
-
 21.01.27 10:36Gazdaság

Az idei évre elfogadott, februártól induló csaknem 4 százalékos minimálbér- és garantált bérminimum-emelkedését követően, félévkor további 1 százalékkal emelkedhet mindkét bérelem - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár az M1 aktuális csatornán.

Minimálbér: Februártól bruttó 167 400 forintra emelkedik

Február 1-jétől a minimálbér bruttó értéke 167 400 forintra, a garantált bérminimum bruttó értéke pedig 219 ezer forintra emelkedik, ami csaknem 4 százalékos béremelést jelent – mondta az IÉpíts a kertedben home office irodátnnovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára hétfőn Budapesten…

További egy százalékkal emelhetik a minimálbért, az is kiderült, mikor

Blikk
-
 21.01.27 10:44Belföld

Az idei évre elfogadott, februártól induló csaknem 4 százalékos minimálbér- és garantált bérminimum-emelkedését követően, fél évkor további 1 százalékkal emelkedhet mindkét bérelem – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkár szerdán az M1 aktuális csatornán.

Félévkor további egy százalékkal emelkedhet a minimálbér

Hírklikk
-
 21.01.27 12:30Belföld

Az idei évre elfogadott, februártól induló csaknem négy százalékos minimálbér és garantált bérminimum emelkedését követően, félévkor további egy százalékkal emelkedhet mindkét bérelem - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára szerdán, az M1 aktuális csatornán.

A kormány 4 milliárd forintot biztosított kerékpárút-tervezésre

Velo
-
 21.01.26 13:56Megyei

A kormány 2020 őszén 4 milliárd forintot biztosított kerékpárutak tervezésére. A forrás felett az Aktív Magyarországért Felelős Kormánybiztos rendelkezik, aki az Innovációs és Technológiai Minisztériummal (ITM), valamint az Aktív- és Ökoturisztikai Fejlesztési Központtal (AÖFK) közösen dönt majd a forrás terhére előkészítendő útvonalakról. 18…

Csaknem 30 milliárdot ítéltek már meg a vállalkozásindítást segítő programban

KamaraOnline
-
 21.01.26 08:48Cégvilág

Csaknem 30 milliárd forintot ítéltek meg eddig a vállalkozások indítását segítő programban - tájékoztatott az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.