Két ház is kigyulladt az éjjel az országban

Propeller
-
 21.01.25 07:43Baleset-bűnügy

Esztergomban és Debrecenben oltották a háztüzeket a tűzoltók, Pásztón pedig egy szén-monoxod-mérgezéshez riasztották őket. A katasztrófavédelem honlapja szerint vasárnap éjjel, hétfőn kora hajnalban is volt dolga a tűzoltóknak az országban. Debrecenben egy lakatlan, többszintes családi ház tetőszerkezete gyulladt ki a Kinizsi utcában. Az…

4 kapcsolódó hír

Családi ház tetőszerkezete égett Kútvölgyön

Hódpress
-
 21.01.25 12:02Baleset-bűnügy

Két négyzetméteren lángolt a tetőszerkezet vasárnap reggel Kútvölgy területén.

Árokba borult egy autó a 62-es főúton

Árokba hajtott, és a tetejére borult egy személygépkocsi a 62-es főúton, Perkáta közelében. Műszaki mentés céljából a dunaújvárosi hivatásos tűzoltók vonultak a baleset helyszínére, ahova a mentők is kiérkeztek. Az egység áramtalanította a gépkocsit. Az érintett útszakaszon félpályán halad a forgalom.

Égett egy autó Dunaharasztiban

Hírpress
-
 21.01.25 19:48Baleset-bűnügy

Kigyulladt egy személygépkocsi Dunaharasztiban, a Bercsényi utcában. Teljes terjedelmében égett a gépkocsi, amikor a szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók helyszínre érkeztek. Az egység elfojtotta a lángokat.

Lakatlan ház tetőszerkezete égett Debrecenben

Kigyulladt egy lakatlan, többszintes családi ház tetőszerkezete Debrecenben, a Kinizsi utcában. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat, majd megkezdték az utómunkálatokat.