Tűz volt a beremendi cementgyárban

Az épületből a zsákokban tárolt anyagok nagy részét a dolgozók targoncával kihozták, az égő anyagot eloltották. A siklósi hivatásos tűzoltók légzőkészülékben átvizsgálták a helységet, három olyan zsákot találtak, ahol még izzott az anyag. Azonban ezeknél oly mértékben sérült a zsák, hogy egy kirakodógépre volt szükség a…

3 kapcsolódó hír

Tűz ütött ki egy elhagyatott debreceni házban

Egy elhagyatott épület egyik helyisége égett Debrecenben, a Bem téren. Az esethez a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik két vízsugárral eloltották a lángokat. Az egységek átvizsgálták az épületet, senkit nem találtak odabent.

Kamion és személyautó ütközött össze Cegléden

Hírpress
-
 21.01.25 18:49Baleset-bűnügy

Karambolozott egy kamion és egy személyautó Cegléd határában, a Pesti úton, az Áfonya utca közelében. A balesethez a város hivatásos tűzoltóit riasztották. Az egység áramtalanítja a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is.

Tűz ütött ki egy hétvégi házban, meghalt egy 57 éves férfi

Parameter
-
 21.01.24 10:50Határtalan

A tűzoltókat egy kigyulladt hétvégi házhoz riasztották az éjszaka közepén. Miután behatoltak az épületbe, odabent egy mozdulatlanul fekvő 57 éves férfire bukkantak. A férfit ugyan kivitték a lángoló házból, de a helyszínre kiérkező mentők már nem tudták megmenteni az életét. Egyelőre nem tudni, hogy mi okozhatta a tüzet. (tvnoviny.sk)