Havazás, eső, havas eső, néhol ónos eső is várható a jövő héten

Agroinform
-
 21.01.24 16:38Időjárás

Az előttünk álló éjszaka csak kevésen fog múlni, hogy hol milyen halmazállapot lesz az uralkodó (eső, havas eső vagy hó), helyenként pár tizeden múlhat majd a havazás.

4 kapcsolódó hír

Milyen időt tartogat még számunkra a január?

Kiderül
-
 21.01.25 05:05Időjárás

Éjszaka egy mediterrán ciklon érte el hazánkat, amelyből sokfelé hullott csapadék az országban. Egész héten folytatódik a változékony idő, többfelé várható havazás, a déli területeken eső, ónos eső is.

Megérkezett a mediterrán ciklon, egyre többfelé havazik, éjjel hófúvás is lehet!

MetKép
-
 21.01.24 19:48Időjárás

Megérkezett az a mediterrán ciklon, ami holnap reggelig jelentős mennyiségű havat hoz hazánkba, éjjel hófúvás is lehet! Már néhány órája a déli határ környékén “ólálkodik” a mediterrán ciklon csapadékzónája, és többfelé is esik az eső, azonban a legtöbb helyen még túl meleg ahhoz, hogy az eső havas esőbe, havazásba váltson. A nyugati határ…

Mediciklonok közt

met.hu
-
 21.01.24 15:57Időjárás

Egymást érik a mediterrán ciklonok, az első már délnyugati határainknál jár, a következő viszont csak holnap ér el minket. Az előttünk álló éjszaka csak kevesen fog múlni, hogy hol milyen halmazállapot lesz az uralkodó (eső, havas eső vagy hó), helyenként pár tizeden múlhat majd a havazás.

Ennyi! – vége a korai álomszerű tavaszi időjárásnak….

Városi Kurír
-
 21.01.23 20:55Időjárás

Szombaton az  éjszaka időjárása marad  amilyen lesz is, borús, elszórtan kevés csapadékkal. Nyugaton, illetve az Északi-középhegységben lehet havas eső, hó,