Teljes zavar a Blaha Lujza tér felújítása körül

HírTV
-
 21.01.24 15:20Vélemény

Rövidlátó és átgondolatlan Karácsony Gergelyék Blaha Lujza tér tervezete - írja közösségi oldalán Vitézy Dávid.

5 kapcsolódó hír

Vitézy Dávid: a Blaha Lujza téren lenne a helye a villamosok végállomásának

Portfolio
-
 21.01.23 16:32Gazdaság

Társadalmi vitát és a tender visszavonását javasolja Vitézy Dávid a Blaha Lujza tér új terveinek megjelenése után. Közösségi oldalán úgy fogalmazott, hogy egy ekkora tömegközlekedési csomópontban nem lehet elég csak a térkövezés, hanem a tömegközlekedés színvonalát is javítani kellene a projektben.

Vitézynek nem tetszik az új Blaha terve, a városháza visszaszólt neki

HVG
-
 21.01.23 18:25Gazdaság

Elégedetlen a Blaha Lujza tér felújításával kapcsolatos tervekkel Vitézy Dávid, az állami Budapest Fejlesztési Központ vezetője. A Városháza már válaszolt is a felvetésekre.

Reagált a főváros Vitézy Dávid kritikáira

Hírklikk
-
 21.01.23 20:00Belföld

Az állami Budapest Fejlesztési Központ vezetője elégedetlen a Blaha Lujza tér terveivel, de a Városháza már válaszolt a felvetéseire.

Vitézy: a Blaha Lujza téren lenne a helye a villamosok végállomásának

Pesti Hírlap
-
 21.01.23 17:22Belföld

Társadalmi vitát és a tender visszavonását javasolja Vitézy Dávid a Blaha Lujza tér új terveinek megjelenése után – írja a portfolio.hu. Vitézy a közösségi oldalán úgy fogalmazott, egy ekkora tömegközlekedési csomópontban nem lehet elég csak a térkövezés, hanem a tömegközlekedés színvonalát is javítani kellene a projektben. A…

Beszólt Vitézy Dávid a Városházának, ahol nagy ívben tojnak rá

Indirekt
-
 21.01.24 09:45Belföld

Vitézy Dávid Facebook-oldalán adott hangot annak, hogy elégedetlen a tér új terveivel, mivel nem helyezik át a 28-as, 37-es és 62-es villamosok végállomását – tudta meg a hirklikk. „A villamosok végállomása ma hosszú sétával, kényelmetlenül érhető csak el a metró felől, ehelyett a téren új, akadálymentes villamos végállomás jöhetne létre, a tér…