Tegnap melegrekord dőlt, ma dió méretű jég esett

ATV
-
 21.01.23 19:06Időjárás

A kemény telet felváltotta a héten a kellemes, szinte tavaszias időjárás, azonban a mai nap folyamán őrült időjárást tapasztalhattak azok, akik a Dunántúlon laknak.

7 kapcsolódó hír

Nyugalom, ez még nem tavasz! Visszatér a tél

Agroinform
-
 21.01.23 05:37Időjárás

Szombaton még jórészt enyhe időre számíthatunk, azonban vasárnap, hétfőn fokozatos lehűlés várható, és akár nagyobb területen is havazhat.

Visszatérhet a tél a hétvégén

24.hu
-
 21.01.23 07:55Időjárás

Újabb fordulat várható időjárásunkban, egyre hidegebb levegő áramlik térségünkbe.

Télies fordulat érkezik

Kiderül
-
 21.01.23 13:05Időjárás

Az elmúlt hét tavaszias időjárását követően vasárnap estétől ismét erőre kap a tél: lehűlés kezdődik, és mediterrán ciklon hozhat nagy területen havazást. A jövő héten többször számíthatunk kisebb havazásra, ónos esőre.

Őrületes időjárás: dió méretű jég esett, zivatar és villámlás is jutott ma a Dunántúlra – Holnap több centi hó is hullhat

Blikk
-
 21.01.23 18:33Időjárás

A kemény telet felváltotta a héten a kellemes, szinte tavaszias időjárás, azonban a mai nap folyamán őrült időjárást tapasztalhattak azok, akik a Dunántúlon laknak.

Jelentős fordulat jön, bekeményít a tél - havazást mutat az előrejelzés

Infostart
-
 21.01.23 06:00Időjárás

Újabb fordulat várható időjárásunkban, egyre hidegebb levegő áramlik térségünkbe. Szombaton még jórészt enyhe időre számíthatunk, azonban vasárnap és hétfőn fokozatos lehűlés várható, akár nagyobb területen is havazhat - visszatér tehát a tél.

Közeledő Pál(fordulás)

met.hu
-
 21.01.22 15:49Időjárás

Újabb fordulat várható időjárásunkban, egyre hidegebb levegő áramlik térségünkbe. Szombaton még jórészt enyhe időre számíthatunk, azonban vasárnap, hétfőn fokozatos lehűlés várható, és akár nagyobb területen is havazhat - visszatér tehát a tél.

Tél: a fél országban intenzív havazás jöhet, akár 10cm is hullhat!

MetKép
-
 21.01.23 14:18Időjárás

Tél: a fél országban intenzív havazás jöhet, akár 10cm is hullhat! Csapadék: A mai nap folyamán egy hidegfront éri el hazánkat, a Dunántúlon zivatarok is kialakulhatnak, másutt zápor, eső várható. Az esti óráktól kezdve már az Apokalja térségben halmazállapot-váltás lehet, havas eső, hó formájában, lepel-5cm eshet. Vasárnap mediterrán ciklon…