Oszlopnak ütközött egy autó Vecsésen

Propeller
-
 21.01.24 16:38Baleset-bűnügy

A Fő út és az Erkel Ferenc utca kereszteződésénél történt a baleset. Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Vecsésen, a Fő út és az Erkel Ferenc utca kereszteződésénél. Az esethez a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet. A mentők is a helyszínre tartanak. Katasztrófavédelem

3 kapcsolódó hír

Árokba hajtott egy autó Debrecennél

Árokba hajtott egy gépkocsi a Debrecent és Hosszúpályit összekötő úton, Vígkend major elágazásánál. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet, amelyben csak a vezetője utazott. Az érintett útszakaszon irányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Baleset történt a 21-es főúton Mátraverebélynél

Összeütközött két autó a 21-es főút 41-es kilométerénél, Mátraverebély térségében. A balesethez a bátonyterenyei és a salgótarjáni hivatásos tűzoltókat riasztották, akik egy embert kiszabadítottak az egyik gépkocsiból. A mentők is a helyszínen vannak.

Épület tetejét bontotta meg a szél Debrecenben a Csonkatemplomnál

Csütörtök délben a debreceni Református Kistemplom mellett található egyik épület tetején a bádoglemez meglazult és a gyalogos forgalmat veszélyeztette – tette közzé a megyei katasztrófavédelem. A debreceni hivatásos tűzoltók létrán át a meglazult részeket ideiglenesen visszarögzítették, így a veszély megszűnt.