Mától ismét több helyen havazás válthatja az esőt

ATV
-
 21.01.24 04:46Időjárás

Vasárnap napközben egy mediterrán ciklon hatására ismét egyre többfelé várható eső, a középső és déli tájakon egyre inkább havas eső, havazás. Napközben helyenként élénk, estére a Dunántúlon viharos lehet a szél. 2-9 fokot mérhetünk, de délutántól gyorsan hűl majd a levegő.

9 kapcsolódó hír

Hazánk nagy részén kifehéredik a táj az előttünk álló éjszaka

Kiderül
-
 21.01.24 05:03Időjárás

Mediterrán ciklon emlékeztet minket a télre, vasárnap estétől egyre nagyobb területen havazás veszi kezdetét. Lepelnyi mennyiség szinte mindenhová jut, többfelé azonban 3-5 centi is lehullhat.

Nyugat felől jön az eső

Telex
-
 21.01.23 08:23Időjárás

Délutántól egyre többfelé fog esni, késő este az Alpokalján már havas esőre is számítani kell, vasárnap nagy területen is havazhat.

Erős széllökésekre kell számítani

Magyar Hang
-
 21.01.24 05:33Időjárás

Vasárnap kezdetben általában vékonyabb, szakadozott lesz a felhőzet, helyenként hosszabb-rövidebb napos időszakok is lehetnek.

Eső kísérheti, majd havazás válthatja fel az enyhe időt a hétvégén

Heol
-
 21.01.23 07:56Időjárás

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint a borult ég mellett eső, havas eső és erős széllökések is várhatók a hétvégén.

Esős lesz a vasárnap

Hódpress
-
 21.01.23 17:15Időjárás

Vasárnap kezdetben általában vékonyabb, szakadozott lesz a felhőzet, helyenként hosszabb-rövidebb napos időszakok is lehetnek. Délutántól délnyugat felől egyre többfelé megvastagszik a felhőzet, beborul az ég. Napközben átmenetileg csökken a csapadékhajlam, majd a délutáni, esti óráktól dél felől egyre többfelé elered az eső, melyet nyugat…

Ma zivatarok, holnap délutántól jelentős havazás, viharos széllel!

MetKép
-
 21.01.23 10:03Időjárás

Fejfájos napok elébe nézünk! Záporok, zivatarok a mai napon: Ma még az ország jelentős részén várható csapadék: eső, zápor formájában, de délnyugaton illetve nyugaton akár az ég is megdörrenhet, ezáltal zivatar is előfordulhat a mai nap során. A zivatarokat főként felhőszakadás, jégeső és megerősödő szél kísérheti. Hevesebb zivatarokra nincs…

A hétvégén változékonyabbra, csapadékosabbra fordul az idő

KaposPont
-
 21.01.23 05:57Időjárás

Több hullámban érkeznek az esők, záporok, így a csapadékhullásban hosszabb szünetek is lehetnek. Vasárnap estétől a beáramló hidegebb levegő hatására már havas eső, néhol havazás is előfordulhat.

Vasárnap estétől egyre többfelé havazás váltja az esőt

infoVáros
-
 21.01.23 23:09Időjárás

Hétfőig több centi hó fog esni az ország déli és keleti felén.

Esős hétvégénk lesz

AtádHír
-
 21.01.22 17:42Időjárás

Bár holnap reggel még kisüthet a nap, ám délutántól beborul az ég, záporok, zivatarok alakulnak ki a város felett. Vasárnap is sok esőre kell számítanunk, ami estétől havas esőbe csaphat át erős széllökésekkel.