Gyorsabb lesz a gombafertőzések azonosítása

Agroinform
-
 21.01.21 15:05Gazdaság

Az élelmiszerbiztonság növekvő jelentősége és az egyre szigorúbb fogyasztói elvárások következtében egyre modernebb technológiai eljárások segítik az élelmiszerek minőségellenőrzését is. Az egyik ilyen fejlett módszer a hiperspektrális képalkotás, amelynek alkalmazási lehetőségeit Parrag Viktória, a Szent István Egyetem…

5 kapcsolódó hír

Hiperspektrális képalkotás: új módszer a gombafertőzések kimutatására

Agrofórum
-
 21.01.22 04:36Mezőgazdaság

Az élelmiszer-biztonság növekvő jelentősége és az egyre szigorúbb fogyasztói elvárások következtében egyre modernebb technológiai eljárások segítik az élelmiszerek minőség-ellenőrzését is. Az egyik ilyen fejlett módszer a hiperspektrális képalkotás, melynek alkalmazási lehetőségeit Parrag Viktória, a Szent István Egyetem…

Új módszerrel gyorsulhat a gombafertőzések okozta terményhibák azonosítása

Agrotrend
-
 21.01.22 12:00Otthon

Az élelmiszerbiztonság növekvő jelentősége és az egyre szigorúbb fogyasztói elvárások következtében egyre modernebb technológiai eljárások segítik az élelmiszerek minőségellenőrzését is. Az egyik ilyen fejlett módszer a hiperspektrális képalkotás, melynek alkalmazási lehetőségeit Parrag Viktória, a Szent István Egyetem…

Terményhiba meghatározás hiperspektrális képalkotással

Gyártástrend
-
 21.01.22 13:12Tudomány

Az élelmiszerbiztonság növekvő jelentősége és az egyre szigorúbb fogyasztói elvárások következtében egyre modernebb technológiai eljárások segítik az élelmiszerek minőségellenőrzését is.

Új módszerrel gyorsulhat a gombafertőzések okozta terményhibák azonosítása

AgrárUnió
-
 21.01.22 10:44Mezőgazdaság

Az élelmiszerbiztonság növekvő jelentősége és az egyre szigorúbb fogyasztói elvárások következtében egyre modernebb technológiai eljárások segítik az élelmiszerek minőségellenőrzését is.

Új módszerrel gyorsulhat a gombafertőzések okozta terményhibák azonosítása

Trademagazin
-
 21.01.21 10:19Gazdaság

Az élelmiszerbiztonság növekvő jelentősége és az egyre szigorúbb fogyasztói elvárások következtében egyre modernebb technológiai eljárások segítik az élelmiszerek minőségellenőrzését is. Az egyik ilyen fejlett módszer a hiperspektrális képalkotás, melynek alkalmazási