Magyar kultúra napja: díjakat adtak át

Infostart
-
 21.01.22 15:23Kultúra

Átadták a Könyvtári Minőségi Díjat és a Közművelődési Minőség Díjat, valamint a Minősített Könyvtár és a Minősített Közművelődési Intézmény címeket a magyar kultúra napja alkalmából tartott online díszünnepségen.

9 kapcsolódó hír

A kultúra mi magunk vagyunk – Kitüntetés a Váci Mihály Kulturális Központnak

Nyíregyháza
-
 21.01.22 17:01Belföld

A magyar kultúra napján adták át – más kitüntetések mellett – a Minősített Közművelődési Intézmény címet is, melyet elnyert a Váci Mihály Kulturális Központ. Az online ünnepi eseményen a Himnusz születésnapjához méltó ünnepi köszöntőt mondott dr. Kásler Miklós miniszter és Fekete Péter államtitkár.

Átadták az idei könyvtári és közművelődési díjakat

kultura.hu
-
 21.01.22 13:50Kultúra

Online ünnepségen adják át a könyvtárszakmai és közművelődési díjakat az EMMI kultúráért felelős államtitkárságán.

Rangos elismerésben részesült az Egri Kulturális és Művészeti Központ

Heol
-
 21.01.21 15:26Kultúra

Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett pályázaton – a 2019/2020-as évet minősítő, kiemelkedő munkája eredményeként – az Egri Kulturális és Művészeti Központ megkapta a „Minősített Közművelődési Intézmény Címet”.

Elismerték a megyei könyvtárak munkáját

Beol
-
 21.01.22 16:43Belföld

Átadták a Könyvtári Minőségi Díjat és a Közművelődési Minőség Díjat, valamint a Minősített Könyvtár és a Minősített Közművelődési Intézmény címeket a magyar kultúra napja alkalmából tartott, pénteki online díszünnepségen – adta hírül az mti.

A magyar kultúra napján veheti át az Óbudai Platán Könyvtár a Minősített Könyvtár címet

Óbuda
-
 21.01.22 10:43Belföld

A hazai könyvtárszakma egyik legrangosabb elismerésében részesült az Óbudai Platán Könyvtár, Minősített Könyvtár címet nyert. Ma, a magyar kultúra napján ünnepélyes keretek között adják át az elismerést.

Rangos elismerésben részesült az Egri Kulturális és Művészeti Központ

Magyar Nemzet
-
 21.01.21 19:41Belföld

Az Emberi Erőforrások Minisztériumától az intézmény megkapta a Minősített Közművelődési Intézmény Címet.

Újra minősített könyvtári címet kapott a Méliusz

Dehir
-
 21.01.22 13:48Könyv

Budapest - A polgári Ady Endre Művelődési Központ és Könyvtár pedig minősített közművelődési intézmény címben részesült.

Rangos elismerést kapott a Békés megyei és a gyulai könyvtár

Behír
-
 21.01.22 13:17Megyei

A magyar kultúra napja alkalmából online ünnepséget rendezett az Emberi Erőforrások Minisztériumának Kultúráért Felelős Államtitkársága, amely során díjakat adtak át az ország több kulturális központja és a könyvtára számára.

Ki tüntetik az Óbudai Platán Könyvtárat a Minősített Könyvtár címmel

Óbuda Most
-
 21.01.22 11:34Megyei

A hazai könyvtárszakma egyik legrangosabb elismerésében részesült az Óbudai Platán Könyvtár, Minősített Könyvtár címet nyert. Ma, a magyar kultúra napján ünnepélyes keretek között adják át az elismerést. Ahogyan arról már hírt adtunk, az Emberi Erőforrások Minisztériuma 2020-ban is pályázatot hirdetett a Minősített Könyvtár cím…