Befejeződött az India-ház kivitelezése a Nyíregyházi Állatparkban

Nyíregyháza
-
 21.01.20 17:01Belföld

Az indiai állatvilág bemutatását szolgáló „Indiaház” tovább növeli a Nyíregyházi Állatpark attrakcióinak számát. A projekt keretein belül egy többfunkciós raktár is épült, amely az állatpark működését segíti.

4 kapcsolódó hír

"Indiaház" épült a Nyíregyházi Állatparkban

Nyirport
-
 21.01.22 09:40Gazdaság

Befejeződött az India-ház kivitelezése a Nyíregyházi Állatparkban, már a műszaki átadás-átvétel is megtörtént. Ennek kapcsán dr. Kovács Ferenc, Nyíregyháza MJV polgármestere helyszíni szemlét tartott az épületben, akit Gajdos László, az állatpark igazgatója vezetett körbe.

Közelebb került India: elkészült a Nyíregyházi Állatpark India-háza

Magyar Építők
-
 21.01.21 10:47Gazdaság

Jelenleg a belső dekoráció építése és az állatok beköltöztetése folyik, három indiai orrszarvú már elfoglalhatta új helyét.

Elkészült a Nyíregyházi Állatpark India háza

ZooZoo
-
 21.01.22 07:21Állatvilág

Az indiai állatvilág bemutatását szolgáló „Indiaház” tovább növeli a Nyíregyházi Állatpark attrakcióinak számát. A projekt keretein belül egy többfunkciós raktár is épült, amely az állatpark működését segíti. A kivitelezés befejeződött, a raktár műszaki átadása 2020 júliusában, az Indiaház műszaki átadása decemberben lezajlott. Jelenleg a belső dek

Tavasszal megnyílik az India-ház a Nyíregyházi Állatparkban

thevip.hu
-
 21.01.21 16:19Állatvilág

Három indiai orrszarvú már elfoglalhatta új helyét. Kialakították a páncélos rinocéroszok terráriumát, a mangrove mocsarat és a cápamedencét magában foglaló tengerparti életképet. A Tavasszal megnyílik az India-ház a Nyíregyházi Állatparkban bejegyzés először VIP-én jelent meg.