Korlátozhatja az EU a nem alapvető fontosságú utazásokat

Privátbankár
-
 21.01.22 06:46Gazdaság

Az Európai Unió tagállamainak vezetői videókonferencia keretében tartott tanácskozásukon egyetértettek a koronavírus-járvány megállítását célzó korlátozó intézkedések fenntartásában és szükség esetén szigorításukban is a vírusmutációk terjedésének megállítása érdekében - közölte Charles Michel, az Európai Tanács elnöke az informális…

25 kapcsolódó hír

EU-s tárgyalás kezdődött a koronavírusról - Orbán Viktor nem akar Brüsszelre várni

MFor
-
 21.01.21 19:18Belföld

Megkezdődött az Európai Unió tagállamai vezetőinek videókonferenciája, középpontban a járvánnyal kapcsolatos intézkedések koordinálása, valamint a beoltás felgyorsításának szükségessége áll.

Orbán Viktor megmutatta, hogyan zajlik az EU-csúcs

ATV
-
 21.01.21 19:11Belföld

A megbeszélés középpontjában a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések koordinálása, valamint a beoltás felgyorsításának szükségessége áll.

Oltási könyvek, sötétvörös zónák jöhetnek az Európai Unióban

Mandiner
-
 21.01.22 07:06Vélemény

Az Európai Unió tagállamainak vezetői videókonferencia keretében tartott tanácskozásukon egyetértettek a koronavírus-járvány megállítását célzó korlátozó intézkedések fenntartásában és szükség esetén szigorításukban is a vírusmutációk terjedésének megállítása érdekében – közölte Charles Michel, az Európai Tanács elnöke.

A modellváltó egyetemeken is maradnak az ingyenes helyek

Magyar Nemzet
-
 21.01.21 13:54Belföld

Az egyetemek komoly szerepet vállaltak a járvány terjedésének mérséklésében a felsőoktatásért felelős államtitkár szerint.

Orbán Viktor az európaiak oltásának felgyorsítását szorgalmazta az EU-csúcson

hirado.hu
-
 21.01.21 18:28Belföld

Egyre több uniós tagország panaszkodik az oltóanyag-ellátás akadozására. Az uniós csúcson Orbán Viktor is azt az álláspontot képviseli, hogy fel kell gyorsítani az európai emberek beoltását.

Orbán Viktor a vakcinákról egyeztetett a V4-ekkel

BorsOnline
-
 21.01.21 20:12[N/A]

A miniszterelnök Facebookon posztolt a V4-ekkel való egyeztetésről a maratoni Eit előtt.

Utazási korlátozás és sötétvörös zónák is jöhetnek az EU-ban

Startlap Utazás
-
 21.01.22 08:33Utazás

Az unió belső határai nyitva maradnak, de a nem alapvető fontosságú utazásokat korlátozhatják.

Orbán Viktor maratoni egyeztetésre készül

Metropol
-
 21.01.21 18:24Belföld

Az uniós csúcson Orbán Viktor is azt az álláspontot képviseli, hogy fel kell gyorsítani az európai emberek beoltását biztonságos, hatékony, engedélyezett vakcinákkal.

Orbán Viktor mellett sorakoztak fel Brüsszelből

Napi.hu
-
 21.01.21 20:14Külföld

Megkezdődött csütörtök délután az Európai Unió tagállamai vezetőinek videókonferenciája, melynek középpontjában a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések koordinálása, valamint a beoltás felgyorsításának szükségessége áll - írja az MTI, amely szerint Orbán Viktor miniszterelnök is azt az álláspontot képviselte, hogy gyorsítani…

Már zajlik az Eu-csúcs: napirenden az oltásigazolás kérdése és az utazási korlátozások bevezetése

Blikk
-
 21.01.21 20:12Külföld

Megkezdődött szerda délután az Európai Unió tagállamai vezetőinek videókonferenciája, amelynek középpontjában a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések koordinálása, valamint az oltások felgyorsításának szükségessége áll.

Ezekben az órákban eldőlhet az oltásigazolás és az utazási korlátozások ügye – zajlik az EU-csúcs

Portfolio
-
 21.01.21 18:54Gazdaság

Megkezdődött szerda délután az Európai Unió tagállamai vezetőinek videókonferenciája, melynek középpontjában a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések koordinálása, valamint a beoltás felgyorsításának szükségessége áll. A tanácskozáson többek között szó esik az Európai Bizottság által lekötött oltóanyagok széles körű…

Eu-csúcs - Megkezdődött a tagállami vezetők a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések koordinálásáról szóló …

A tanácskozáson többek között szó esik az Európai Bizottság által lekötött oltóanyagok széles körű bevezetéséről, valamint a vírus terjedésének visszaszorítását célzó eszközök alkalmazásáról.     Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-nek elmondta: egyre több uniós tagország panaszkodik az oltóanyag-ellátás…

Orbán Viktor a vakcinákról egyeztetett a V4-ekkel, majd az EU-csúcson is ez a fő téma

Ripost
-
 21.01.21 19:24Belföld

A miniszterelnök Facebookon posztolt a V4-ekkel való egyeztetésről a maratoni EIT előtt és az EU-csúcsról is.

Megkezdődött az EU-csúcs

Infostart
-
 21.01.21 19:26Belföld

Megkezdődött az Európai Unió tagállamai vezetőinek videokonferenciája, melynek középpontjában a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések koordinálása, valamint a beoltás felgyorsításának szükségessége áll.

EU-csúcs: Fenn kell tartani a korlátozásokat a vírusmutációk visszaszorítása érdekében

Magyar Hírlap
-
 21.01.22 07:08Külföld

A vakcinaútlevél ügyére a tagállami vezetők később térnek vissza, mert még nem mérhető fel, miként és milyen körülmények között alkalmazható.

A tagállamok nyitva hagynák a belső határokat

Euronews
-
 21.01.21 20:48Külföld

Az uniós vezetők videókonferenciáján elhangzott, hogy a határok lezárását el kell kerülni. De több ország utazási korlátozások bevezetését javasolja.

Michel: fenn kell tartani a korlátozásokat a vírusmutációk visszaszorítása érdekében

Debreceni Nap
-
 21.01.22 00:23Külföld

Az Európai Unió tagállamainak vezetői videókonferencia keretében tartott tanácskozásukon egyetértettek a koronavírus-járvány megállítását célzó korlátozó intézkedések fenntartásában és szükség esetén szigorításukban is a vírusmutációk terjedésének megállítása érdekében – közölte Charles Michel, az Európai Tanács elnöke az…

ET-elnök: Ha szükséges, szigorítani kell az intézkedéseket a vírusmutációk terjedésének megállítása érdekében

Népszava
-
 21.01.22 06:17Külföld

Charles Michel szerint az unió belső határainak nyitva kell maradniuk a belső piac működésének folyamatossága érdekében, azonban elképzelhető a nem alapvető fontosságú utazások korlátozása.

A modellváltó egyetemeken is maradnak az ingyenes helyek

SzegedMa
-
 21.01.21 14:53Kultúra

Mondta Bódis József államtitkár.

Kormányinfó: szabad vakcinaválasztás és védettséget igazoló kártya

Hiros
-
 21.01.21 14:22Belföld

Választhatnak az emberek, hogy a rendelkezésre álló vakcinák közül melyikkel kívánják beoltatni magukat – közölte a csütörtöki kormányinfón Gulyás Gergely. A Miniszterelnökséget vezető miniszter ismertette: a magyar hatóságok az AtraZeneca által fejlesztett oltóanyag és az orosz védőoltás használatát is engedélyezték. A…

EU-csúcs: nem sok jóval kecsegtetnek

Turizmus Online
-
 21.01.22 08:33Utazás

A mutációk miatt szigorodhatnak is az utazási korlátozások, és a vakcinaútlevélhez "óvatos előkészületek kellenek", bevezetésével a járvány egy későbbi szakaszára várnak.

A vírusmutációk miatt fenn kell tartani a korlátozásokat

MedicalOnline
-
 21.01.22 07:07Egészség

Az Európai Unió tagállamainak vezetői egyetértettek a koronavírus-járvány megállítását célzó korlátozó intézkedések fenntartásában.

EU-csúcs - Megkezdődött a tagállami vezetők a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos intézkedések koordinálásáról szóló …

Parameter
-
 21.01.21 19:11Határtalan

A tanácskozáson többek között szó esik az Európai Bizottság által lekötött oltóanyagok széles körű bevezetéséről, valamint a vírus terjedésének visszaszorítását célzó eszközök alkalmazásáról. Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke az MTI-nek elmondta: egyre több uniós tagország panaszkodik az oltóanyag-ellátás akadozására. Az uniós…

Választani lehet az engedélyezett vakcinák közül – a kormány csak olyat fog venni, amivel több millió embert beoltottak…

Origo
-
 21.01.21 10:49Belföld

Jövő héten döntenek a járvány miatti korlátozásokról, a háziorvosok és a fogorvosok is kapnak béremelést – mutatjuk a Kormányinfón elhangzott bejelentéseket.