ITM-GVH-MNB: Megerősített együttműködés

TőzsdeFórum
-
 21.01.21 11:05Cégvilág

Megújították a fogyasztóvédelmi együttműködést.

8 kapcsolódó hír

Megerősített együttműködés a fogyasztók védelméért

vg.hu
-
 21.01.21 09:39Gazdaság

Megújította a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok kiszűrését célzó együttműködési megállapodását az ITM, a GVH és az MNB.

A fogyasztók védelme érdekében megújította együttműködését az ITM, a GVH és az MNB

Mandiner
-
 21.01.21 15:25Gazdaság

Megújította a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok kiszűrését célzó együttműködési megállapodását az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) – közölte a jegybank és a GVH csütörtökön az MTI-vel.

Fogyasztóvédelem: megújította együttműködését az Itm, a Gvh és az MNB

Megújította a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok kiszűrését célzó együttműködési megállapodását az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) – közölte a jegybank és a GVH csütörtökön az MTI-vel. A megállapodást, amely a fogyasztókkal…

A fogyasztók védelme érdekében

IT Business
-
 21.01.21 14:46Infotech

Megújította a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok kiszűrését célzó együttműködési megállapodását az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) és a Magyar Nemzeti Bank (MNB).

Gigászok működnek együtt a közjóért

Mínuszos
-
 21.01.22 04:33Infotech

Az ITM nevében Palkovics László miniszter, az MNB részéről Matolcsy György elnök, a GVH képviseletében pedig Rigó Csaba Balázs elnök írta alá Budapesten a három intézmény kibővített megállapodását a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok – például a megtévesztő vagy agresszív értékesítés – elleni…

A fogyasztók védelme érdekében megújította együttműködését az Itm, a Gvh és az Mnb

Kisalföld
-
 21.01.21 12:20Gazdaság

A három intézmény rendszeresen egyeztet az egységes jogalkalmazásról, bemutatva a témával kapcsolatos fontosabb ügyeket is.

A fogyasztók védelme érdekében megújította együttműködését az Itm, a Gvh és az Mnb

Duol
-
 21.01.21 12:20Gazdaság

A három intézmény rendszeresen egyeztet az egységes jogalkalmazásról, bemutatva a témával kapcsolatos fontosabb ügyeket is.

ITM-GVH-MNB: Megerősített együttműködés a fogyasztók védelméért

Trademagazin
-
 21.01.21 10:21Gazdaság

Megújította a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatok kiszűrését célzó együttműködési megállapodását az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM), a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) és a Magyar Nemzeti Bank (MNB). A versenyhivatal és