Simicskó: minden emberi közösség valódi ereje a hitben és értékrendben van

HírTV
-
 21.01.20 13:10Vélemény

Simicskó István úgy vélte, ha a szellemiség, a hit és az értékrend rendben van a fiataloknál, bármilyen kihíváson úrrá tudnak lenni magyarként a Kárpát-medencében.

4 kapcsolódó hír

Békéscsabai kapcsolat a Miskolci Egyetemen

Boon
-
 21.01.20 12:30Belföld

Együttműködési megállapodást írt alá a Miskolci Egyetem Műszaki Földtudományi Kara a Békéscsabai Szakképzési Centrum Vásárhelyi Pál Technikum és Kollégiumával hétfőn.

Minden emberi közösség valódi ereje a hitben és értékrendben van

Gondola
-
 21.01.20 15:04Belföld

Alapvetően minden emberi közösség igazi és valóságos ereje nem az izmokban van, hanem a szellemiségben, a hitben és értékrendben - hangsúlyozta a Honvédelmi Sportszövetség elnöke szerdán a sportszövetség, a Székesfehérvári Tankerületi Központ és a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola együttműködési…

Határozott irány egy zűrzavaros világban

Feol
-
 21.01.21 07:10Megyei

Együttműködési megállapodást írt alá a Honvédelmi Sportszövetség nevében Simicskó István elnök, a Székesfehérvári Tankerületi Központ igazgatója, Török Szabolcs és a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola igazgatója, Laczkó Gábor.

Együttműködés a hazafias nevelésért

Magyar Nemzet
-
 21.01.20 16:09Belföld

Elsőként a Székesfehérvári Vasvári Pál Általános Iskola írt alá megállapodást a Honvédelmi Sportszövetséggel és a Székesfehérvári Tankerületi Központtal a hazafias és honvédelmi nevelésről.