Kínai partnerrel gyártana motorvonatokat a MÁV Szolnokon

autopro
-
 21.01.21 15:23Cégvilág

Kínai partnerrel közösen gyárthat mellékvonali motorvonatokat a MÁV Szolnokon - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM).

9 kapcsolódó hír

ITM: 100 ezres mértékű az ágazati bértámogatási programban megmenthető munkahely

ATV
-
 21.01.20 20:28Belföld

Schanda Tamás bejelentése alapján mostanáig már 95 ezer munkavállaló után kérték az ágazati bértámogatást a koronavírus-járvány miatt működésüket szüneteltetni kényszerült vállalkozások.

ITM-államtitkár: A magyar felsőoktatás bizonyította alkalmazkodóképességét

Mandiner
-
 21.01.21 15:24Vélemény

A magyar felsőoktatás intézményei a világjárvány idején bizonyságot tettek rugalmas alkalmazkodóképességükről – mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) felsőoktatásért, innovációért és szakképzésért felelős államtitkára csütörtökön a 21. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon.

Bértámogatási program: Százezerhez közelít a megmenthető munkahelyek száma

Mostanáig már 95 ezer munkavállaló után kérték az ágazati bértámogatást a koronavírus-járvány miatt működésüket szüneteltetni kényszerült vállalkozások – jelentette be az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) szerdai közleménye szerint a tárca parlamenti és stratégiai államtitkára. Schanda Tamás hangsúlyozta, hogy a kormány a…

Közel százezer megmentett munkahely

IT Business
-
 21.01.21 12:45Cégvilág

Mostanáig már 95 ezer munkavállaló után kérték az ágazati bértámogatást a koronavírus-járvány miatt működésüket szüneteltetni kényszerült vállalkozások.

Kínaiakkal gyárthat vonatokat a MÁV

Napi.hu
-
 21.01.21 15:34Belföld

Kínai partnerrel közösen gyárthat mellékvonali motorvonatokat a MÁV Szolnokon - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) csütörtökön az MTI-vel.

Kínával kézenfogva cserélheti a kormány a hazai mellékvonalak járműparkját

Szegeder
-
 21.01.21 15:41Belföld

Kínai partnerrel közösen gyárthat mellékvonali motorvonatokat a MÁV Szolnokon, derül ki az Innovációs és Technológiai Minisztérium csütörtöki közleményéből.

ITM: már 90 ezer munkavállaló után igényeltek ágazati bértámogatást

Oldalas
-
 21.01.20 06:50Életmód

Az ágazati bértámogatási program a vendéglátásban, a turizmusban és a szolgáltató szektorban tevékenykedőknek nyújt célzott segítséget a koronavírus-járvány második hullámában. A támogatást eddig több mint 12 ezer munkáltató kérte összesen 90 ezer munkavállalójára közel 22 milliárd forint értékben. A kifizetések folyamatosak – közölte…

ITM: a százezret közelíti az ágazati bértámogatási programban megmenthető munkahelyek száma

Hírpress
-
 21.01.21 15:58Belföld

ITM: a százezret közelíti az ágazati bértámogatási programban megmenthető munkahelyek száma  

A magyar felsőoktatás bizonyította alkalmazkodóképességét

Promenad
-
 21.01.21 11:40Színes

A magyar felsőoktatás intézményei a világjárvány idején bizonyságot tettek rugalmas alkalmazkodóképességükről - mondta az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) felsőoktatásért, innovációért és szakképzésért felelős államtitkára csütörtökön a 21. Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon.