Megerősítette az OGYÉI: kiadta az engedélyt az orosz vakcinára

Portfolio
-
 21.01.21 00:33Gazdaság

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet az ATV Híradónak írt válaszában közölte az információt. Közben az intézet főigazgatója az M1-en közölte: az OGYÉI szakemberei meggyőzőnek találták a Szputnyik V-vakcinát.

6 kapcsolódó hír

Index: Az OGYÉI már jóváhagyta az orosz vakcinát

HVG
-
 21.01.20 16:35Belföld

Már csak a Nemzeti Népegészségügyi Központ vizsgálatai vannak hátra az Index.hu szerint.

Startengedélyt kapott az orosz vakcina

Népszava
-
 21.01.20 21:25Belföld

Az OGYÉI most a Nemzeti Népegészségügyi Központ szakvéleményére vár, amely megállapítja, hogy a vakcina valóban megfelel-e annak, ami az arról szóló dokumentumokban szerepel.

Ideiglenes engedélyt kapott az orosz vakcina Magyarországon

RTL Klub
-
 21.01.21 18:10Bulvár

Ideiglenes engedélyt kapott az orosz vakcina Magyarországon. A beérkező oltóanyagokat a Nemzeti Népegészségügyi Központnak is vizsgálnia kell majd, mielőtt felhasználják. A briteknél már használt AstraZeneca készítményének is megadta az engedélyt az Országos Gyógyszerészeti Intézet. A miniszterelnökséget vezető miniszter azt ígérte: lehet…

OGYÉI: Ideiglenes használatbavételi engedélyt kapott a Szputnyik V-vakcina

Magyar Hang
-
 21.01.20 21:14Belföld

A népegészségügy várhatóan néhány hét alatt állapítja meg, hogy a vakcina valóban megfelel-e annak, ami az arról szóló dokumentumokban szerepel.

Hamarosan engedélyezhetik itthon az orosz vakcinát

Mandiner
-
 21.01.20 19:22Belföld

Az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-egészségügyi Intézet befejezte a dokumentáció vizsgálatát, a Nemzeti Népegészségügyi Központon múlik, hogy mikor indulhat meg a vakcina szállítása.

Zöld lámpát kap az orosz vakcina, beiktatták Joe Bident – Megjelent a Pesti Hírlap csütörtöki száma

Pesti Hírlap
-
 21.01.21 12:41Vélemény

A Pesti Hírlap csütörtöki lapszámát ajánljuk olvasóink figyelmébe. Zöld lámpát kap az orosz oltás – meggyőzőnek találták az Országos Gyógyszerészeti és Élelmezés-­Egész­ségügyi Intézet szakemberei a koronavírus elleni Szputnyik V vakcinát. Már csak szakvéleményre várnak A mindössze 22 éves Amanda Gorman költő…