Bp. Honvéd: lengyel védő is érkezhet Kispestre a Wislától

NSO
-
 21.01.20 08:08Foci

A Budapest Honvéd labdarúgócsapatánál Bőle Lukács és Nagy Dominik szerződtetésével sem fejeződtek be a téli erősítések, hamarosan újabb labdarúgók érkezését jelentheti be a klub.

5 kapcsolódó hír

NB I: szerződést bontott középpályásával az Újpest

NSO
-
 21.01.18 20:54Foci

A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest közös megegyezéssel felbontotta Rácz Barnabás szerződését – tudatta a klub a hivatalos honlapján.

A korábbi fradista válogatott játékos hazatért, a Honvédnál folytatja

Magyar Nemzet
-
 21.01.19 17:43Sport

A pécsi illetőségű játékos korábban a Ferencváros színeiban játszott az NB I-ben.

Nagy Dominik hazatért, és Kispesten folytatja

Sportkatlan
-
 21.01.19 16:42Foci

Nagy Dominik tízszeres válogatott labdarúgó a Budapest Honvéd csapatához igazolt kedden.     A kispesti klub honlapjának beszámolója szerint a 25 esztendős középpályás szerződése két évre szól.     Nagy Dominik korábban a Pécs, a Kozármisleny, a Ferencváros, a lengyel Legia Warszawa és a görög Panathinaikosz…

Felbontotta görög játékosa szerződését az Arsenal

Origo
-
 21.01.20 15:52Foci

Szokratisz Papasztatopulosz 69 mérkőzésen lépett pályára a londoni csapat színeiben, most szabadon igazolhat másik klubhoz.

Nagy Dominik hazatért, és Kispesten folytatja

Ittlakunk
-
 21.01.19 17:34Budapest 19. ker

Nagy Dominik korábban a Pécs, a Kozármisleny, a Ferencváros, a lengyel Legia Warszawa és a görög Panathinaikosz játékosa volt.„Vártam már, hogy aláírjak, és eldőljön a sorsom, boldog vagyok, hogy itt lehetek a Honvédnál. Szinte mindenkit ismerek, játszottunk együtt vagy éppen egymás ellen korábban” – nyilatkozta Nagy a klub honlapjának.…