Összeállt a főosztály, amely a hálapénzt ellenőrzi

Privátbankár
-
 21.01.18 13:51Gazdaság

Az Egészségügyi Szolgáltatók Védelmi Főosztályának feladata lesz a hálapénz ellenőrzése. A Nemzeti Védelmi Szolgálaton belül ez a főosztály ellenőrzi majd az egészségügyi dolgozókat, hogy megszegik-e az elfogadásának tiltásáról szóló kormányrendeletet.

15 kapcsolódó hír

Március 1-jétől élesedik a hálapénz-ellenőrzés

MFor
-
 21.01.18 13:27Gazdaság

Az Egészségügyi Szolgáltatók Védelmi Főosztályának feladata lesz a hálapénz ellenőrzése. A Nemzeti Védelmi Szolgálaton belül ez a főosztály ellenőrzi majd az egészségügyi dolgozókat, hogy megszegik-e az elfogadásának tiltásáról szóló kormányrendeletet.

Indul a hálapénz-kommandó: ők razziáznak majd a rendelőkben, kórházakban

Pénzcentrum
-
 21.01.18 10:27Gazdaság

A Nemzeti Védelmi Szolgálaton belül már felállították azt a főosztályt, amely március elseje után ellenőrizheti az egészségügyi alkalmazottakat. Az Egészségügyi Szolgáltatók Védelmi Főosztály fókuszában a hálapénz lesz. A

Új oltóanyag Magyarországon, százezer forint a Momentumtól, SZJA-mentes 25 év alattiak - ezek voltak a hét hírei

ATV
-
 21.01.17 14:10[N/A]

Március 1-től ellenőrzi a rendőrség és a Nemzeti Védelmi szolgálat a hálapénzt, kétfordulós miniszterelnök-jelölt választást tarthat az ellenzék - összeszedtük, mik voltak a hét kiemelt eseményei.

Felállították a hálapénzellenes rendőrosztagot

NLC
-
 21.01.18 15:41Baleset-bűnügy

A Nemzeti Védelmi Szolgálat (Nvsz) ötven dolgozója vizsgálja majd a hálapénzes eseteket márciustól. Akár névtelen bejelentések után is ellenőrizhetnek.

Csapdával buktatják majd le a hálapénzt elfogadó orvosokat

Portfolio
-
 21.01.18 15:05Gazdaság

A Nemzeti Védelmi Szolgálaton belül már felállították azt a főosztályt, amely március elseje után ellenőrizheti az egészségügyi alkalmazottakat. Az Egészségügyi Szolgáltatók Védelmi Főosztály fókuszában a hálapénz lesz - számol be az Infostart.

Csapdával buktatják majd le a hálapénz elfogadó orvosokat

Infostart
-
 21.01.18 06:00Belföld

A Nemzeti Védelmi Szolgálaton belül már felállították azt a főosztályt, ami március elseje után ellenőrizheti az egészségügyi alkalmazottakat. Az Egészségügyi Szolgáltatók Védelmi Főosztály fókuszában a hálapénz lesz.

Titkosszolgálattal vadásznak majd a hálapénzes orvosokra

HVG
-
 21.01.18 17:25Gazdaság

Több mint félezer ember dolgozik a Nemzeti Védelmi Szolgálatnál, annál a titkosszolgálatnál, amelyen belül egy ötven fős csapat kizárólag a hálapénzt elfogadó orvosokra utazik majd márciustól. Azzal, hogy az egészségügyi szolgálati jogviszonyban álló orvosok is bekerülnek ebbe a körbe, több tízezerrel nő az NVSZ “ügyfeleinek” száma. A lépés Pintér…

Csapdát állíthatnak a hálapénzt elfogadó orvosoknak

Hírklikk
-
 21.01.18 10:15Belföld

A Nemzeti Védelmi Szolgálaton belül már felállították azt a főosztályt, amely március elseje után ellenőrizheti az egészségügyi alkalmazottakat. Az Egészségügyi Szolgáltatók védelmi főosztályának fókuszában a hálapénz lesz.

Márciustól külön csapat utazik majd a hálapénzt elfogadó orvosokra

Telex
-
 21.01.18 18:31Belföld

A Nemzeti Védelmi Szolgálaton belül már felállították azt a főosztályt, melynek tagjai egyebek mellett megbízhatósági vizsgálatokkal húzhatják majd csőbe a korrupt orvosokat.

Ötven NVSZ-es dolgozik a hálapénzes orvosok lebuktatásán

A Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) egyik most felállított, 50 fős főosztálya fogja vizsgálni az egészségügyi dolgozók hálapénzes eseteit. A lépés Pintér Sándor miniszterelnök-helyettes, belügyminiszter keze nyomát viseli.

Indul a hálapénzek meglepetésszerű ellenőrzése

fmc
-
 21.01.18 22:25Megyei

A Nemzeti Védelmi Szolgálat március 1-től alkalmazhatja a megbízhatósági vizsgálatot az egészségügyi szolgálati jogviszonyt választóknál.

Hálapénz: 50 fős főosztály vizsgálja majd az eseteket

Borsodihír
-
 21.01.18 17:37Gazdaság

Névtelen feljelentés alapján is indíthatnak vizsgálatot.

Elég egy névtelen “jóakaró” és máris fürkésznek hálapénz-ügyben – “Jóakaróból” jól állunk….!

Városi Kurír
-
 21.01.18 16:25Belföld

A Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) egyik most felállított, 50 fős főosztálya fogja vizsgálni a hálapénzes eseteket – mondta az Inforádiónak Samu Attila dandártábornok, a Belügyminisztérium sajtófőnöke.

Ötven rendőr dolgozik a hálapénzt elfogadó orvosok és ápolók lekapcsolásán

Borsod24
-
 21.01.18 15:28Belföld

A Nemzeti Védelmi Szolgálaton belül felállt azt a főosztály, amely március elseje után ellenőrizheti az egészségügyi alkalmazottakat, ezen belül is a hálapénzes eseteket – írta az Index Samu Attila dandártábornok, a Belügyminisztérium sajtófőnökének nyilatkozatát követően. Tavasztól akár egy névtelen bejelentés alapján is indíthatnak úgynevezett…

Hadjárat indul a hálapénz ellen: csapdával buktatják le az orvosokat, akik elfogadják

HelloVidék
-
 21.01.18 09:28Otthon

A már létrejött Egészségügyi Szolgáltatók Védelmi Főosztály fókuszában a hálapénz lesz, március elseje után ellenőrizhetik az egészségügyi alkalmazottakat