Szinte azonnal kirúgták a Trump-szimpatizáns nővért

Liner
-
 21.01.17 09:03Külföld

Az elbocsátott nővér azt mondja, újra megtenné, nem bánta meg azt, hogy elment a Donald Trump leköszönő amerikai elnök által szervezett tüntetésre.

3 kapcsolódó hír

Kegyelmet remélnek a washingtoni törvényhozás elleni múlt heti ostrom résztvevői

RTL Klub
-
 21.01.17 18:45Bulvár

Kegyelmet remélnek az amerikai elnöktől többen, akik részt vettek a washingtoni törvényhozás elleni múlt heti ostromban. Azt mondják, hogy Donald Trump felhívására mentek a Capitoliumhoz, és nem érdemelnek börtönbüntetést. Közben egyre nagyobb a készültség Washingtonban, ahova vasárnapra tüntetést hirdettek szélsőségesek.

Másodszor is megindította a képviselőház az alkotmányos vádeljárást Donald Trump ellen

Delina
-
 21.01.16 21:39Bulvár

232 igen és 197 nem szavazattal megszavazta az amerikai képviselőház, hogy megindítják az alkotmányos vádeljárást Donald Trump leköszönő amerikai elnök ellen. Legalább tíz republikánus is az impeachment megindítására szavazott. Donald Trump az első amerikai elnök, aki ellen kétszer is megindították ezt az eljárást.

A Youtube nem állt be a sorba, nem tiltotta le végleg Trumpot

Körkép
-
 21.01.17 21:02Határtalan

A Youtube korlátozta, de nem tiltotta le teljesen Donald Trump leköszönő amerikai elnök fikját. Szemben a Facebookkal, a Snapchattel és a Twitterrel. Trumpt egy január 6-i nyilatkozata miatt törölték több közösségi hálóról is, miután a Capitoliumot megostromlók mellett foglalt állást.   Nem sokkal a nyilatkozat után a Facebook bejelentette, hogy …