Felborult egy kisbusz Faddon

Teol
-
 21.01.17 10:21Baleset-bűnügy

A balesethez a tolnai önkormányzati és a faddi önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat.

7 kapcsolódó hír

Két autó karambolozott a 7-esen, Szabadbattyánnál

fmc
-
 21.01.17 15:30Baleset-bűnügy

A baleset következtében az egyik autó az árokba borult.

Összeütközött két autó a 7-es főúton, Szabadbattyánnál

Összeütközött két személyautó a 7-es főúton, Szabadbattyán térségében. A baleset következtében az egyik autó az árokba borult. A balesethez műszaki mentés céljából a székesfehérvári hivatás tűzoltók érkeztek ki, akik a társhatóságokkal közösen dolgoznak a helyszínen. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében…

Árokba borult egy autó a 87-esen Lukácsháza és Kőszegfalva között

Ugytudjuk
-
 21.01.17 12:52Baleset-bűnügy

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Árokba borult egy autó a 87-es főúton

Hírpress
-
 21.01.17 12:45Baleset-bűnügy

Letért az úttestről, és az árokban a tetejére borult egy személyautó a 87-es főúton, Lukácsháza és Kőszegfalva között. A balesethez a kőszegi hivatásos, valamint a kőszegszerdahelyi és a nemescsói önkéntes tűzoltók vonultak ki, akik áramtalanítják, majd kerekeire állítják a járművet. A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes…

Felborult egy autó Bugyin

Lesodródott az úttestről, és felborult egy személyautó Bugyin, a Teleki utcában. A jármű az út szélén van. A műszaki mentést végző dabasi hivatásos és délegyházi önkéntes tűzoltók a kerekeire állítják, majd áramtalanítják a gépkocsit. A helyszínre érkeztek a mentők is.

Baleset történt Zámolyon

Összeütközött két autó Zámolyon, a Kossuth utcában. A baleset következtében az egyik autó az árokba borult. A helyszínre a székesfehérvári hivatásos tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket. Az egységek a társhatóságokkal közösen dolgoznak az esetnél, Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Baleset történt Zámolyon

Feol
-
 21.01.17 15:05Baleset-bűnügy

A Kossuth utca érintett szakaszát teljes szélességében lezárták.