A szupertej kevésbé okoz emésztési panaszokat – jelentős tejipari innováció

Agrofórum
-
 21.01.16 04:36Mezőgazdaság

A Debreceni Egyetem (De) kutatói szerint az A2-es tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja, mivel sajátos fehérjeszerkezete miatt kevésbé okoz emésztési panaszokat, mint a forgalomban lévő tejek. A De kutatói olyan szarvasmarhafajták feltérképezésébe kezdtek, amelyek ilyen, úgynevezett szupertejet állítanak elő - közölte honlapján az inté

4 kapcsolódó hír

Szupertejet adó teheneket keresnek a kutatók

24.hu
-
 21.01.15 18:48Otthon

Az A2-es tej nem tartalmazza azt a fehérjetípust, ami emésztési problémákat okoz.

A szupertej kevésbé okoz emésztési panaszokat – jelentős tejipari innováció

Startlap
-
 21.01.16 04:36Gazdaság

A Debreceni Egyetem (De) kutatói szerint az A2-es tej az utóbbi évek legnagyobb tejipari innovációja, mivel sajátos fehérjeszerkezete miatt kevésbé okoz emésztési panaszokat, mint a forgalomban lévő tejek. A De kutatói olyan szarvasmarhafajták feltérképezésébe kezdtek, amelyek ilyen, úgynevezett szupertejet állítanak elő - közölte honlapján az inté

Szupertejet adó teheneket keresnek a magyar kutatók

Berek
-
 21.01.16 04:15Életmód

Az A2-es tej nem tartalmazza azt a fehérjetípust, ami emésztési problémákat okoz. A Debreceni Egyetem (DE) kutatói szerint

Szupertejet adó teheneket keresnek a kutatók

Startlap
-
 21.01.15 18:48Otthon

Az A2-es tej nem tartalmazza azt a fehérjetípust, ami emésztési problémákat okoz.