Orbán Viktor: Nyár végén, ősszel oldhatjuk fel a korlátozásokat

Pénzcentrum
-
 21.01.15 07:50Belföld

A járvány jelenlegi állása alapján, illetve az operatív törzs előrejelzései szerint nyár végén, ősszel oldhatják fel a korlátozásokat Magyarországon - jelentette ki Orbán Viktor a Kossuth Rádió Jó Reggelt Magyarország című műsorában

9 kapcsolódó hír

Orbán Viktor elárulta, mikorra várható a korlátozások feloldása

Life
-
 21.01.15 08:43Bulvár

Már a miniszterelnök is nehezen viseli a korlátozásokat, Orbán Viktor azonban elárulta, egyelőre az európai vakcina nem érkezik kellő gyorsasággal, ha így folytatódik, csak nyár végén, ősz elején várható a korlátozások feloldása, viszont a kínai oltóanyag elfogadása ezt megváltoztathatja. 

Szlávik János az új vírusmutánsról beszélt

Napi.hu
-
 21.01.14 09:33Belföld

Természetes volt, hogy meg fog jelenni a koronavírus új mutánsa Magyarországon. Mivel ez a vírusvariáns jobban terjed, mit az eddigi törzs, nagyon kell rá figyelni – idézi Szlávik János infektológus Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elhangzott szavait az Index.

Orbán Viktor is nehezen viseli a korlátozásokat: elmondta, szerinte mikor kaphatjuk vissza a régi életünket

Blikk
-
 21.01.15 07:34Belföld

Orbán Viktor ma reggel is a Kossuth rádió vendége volt, ahol a Jó reggelt, Magyarország műsorában beszélt a koronavírus elleni védekezésről, illetve a vakcináról.

Orbán Viktor: jöhet a kínai vakcina

Hírklikk
-
 21.01.15 08:45Belföld

A magyar oltókapacitás jóval nagyobb, mint amennyi koronavírus elleni vakcina van – mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán Viktor: 25 éves korig nem kell majd adót fizetni

Hiros
-
 21.01.15 08:06Belföld

A magyar egészségügy felkészültsége sokkal jobb, mint gondolnánk. Az egészségügyi rendszer ugyanis nemcsak, hogy nem omlott össze, de meg sem rendült. Emberfeletti teljesítményt nyújtottak a magyar orvosok – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A kormányfő bejelentette azt…

Szlávik János az új vírusmutánsról beszélt

Magyar Nemzet
-
 21.01.14 09:55Belföld

Mint mondta, ez a vírusvariáns jobban terjed, mint a korábbi törzs, a jelenleg érvényben lévő korlátozások azonban erre is hatékonyak.

Az oltókapacitás jóval nagyobb, mint amennyi vakcinánk van

PécsiStop
-
 21.01.15 08:35Vélemény

A magyar oltókapacitás jóval nagyobb, mint amennyi koronavírus elleni vakcina van - mondta Orbán Viktor miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán: az oltókapacitás jóval nagyobb, mint amennyi vakcinánk van

Magyar Szó
-
 21.01.15 08:42Belföld

A magyar oltókapacitás jóval nagyobb, mint amennyi koronavírus elleni vakcina van – mondta Orbán Viktor magyar miniszterelnök pénteken a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Orbán: Ha engedélyezik a kínai vakcinát, talán nyár előtt visszakapjuk az életünket

Telex
-
 21.01.15 07:50Belföld

Orbán Viktor arról beszélt a Kossuth rádióban, hogy a magyar kormány oltáspárti, a kínai vakcina pedig biztonságos.