Környezetbarát síkosságmentesítés

obkf.hu
-
 21.01.14 13:58Belföld

A napokban beköszöntött az igazi tél, amikor reggelente számíthatunk havazásra vagy fagyra. A közúthálózatot, a parkokat, az ingatlanokhoz nem csatlakozó járdákat és kerékpárutakat a közterület-fenntartónak (esetünkben FKF Nonprofit Zrt.) kell megtisztítania a hótól.

4 kapcsolódó hír

Budapestet is elérte a havazás – Kinek hol kötelessége a hó- és síkosságmentesítés?

Óbuda
-
 21.01.14 13:09Belföld

A fővárosban a hó eltakarítása és a síkosságmentesítés többszereplős feladat. Összegyűjtöttük, hogy az FKF, az ingatlanok üzemeltetői, tulajdonosai és az önkormányzatok hol felelősek az utak, járdák megtisztításáért. A munkák már javában tartanak.

Drasztikusan csökkent a flotta, de folyamatosan takarítja a főutakat és a hidakat az FKF

Index
-
 21.01.14 12:49Belföld

A szerda éjszaka kivonult munkagépek közül tíz vált üzemképtelenné, de ez csak a jéghegy csúcsa.

Folyamatosan takarítja a főutakat és a hidakat az FKF

ma.hu
-
 21.01.14 10:48Autó-motor

Az ingatlanok előtti járdák síkosságmentesítése az ingatlanok tulajdonosainak, üzemeltetőinek kötelessége, lakóház esetében a lakóközösség köteles gondoskodni az épület előtti járdaszakasz takarításáról.

Jelenleg is tart az utak takarítása

Győr Plusz
-
 21.01.14 04:40Megyei

Frissítés: 8.31: A Győr-Szol Zrt. reggeli tájékoztatása: „A Győr-Szol Zrt. az éjszaka folyamán teljes kapacitással végezte az utak síkosságmentesítését, a munka jelenleg is tart. A társaság nagy járművei a hidak, felüljárók, tömegközlekedési és főútvonalak síkosságmentesítéséről gondoskodtak. A járdákra, kerékpárutakra kisgépekkel juttatják ki a sz