Harmincegy migránst szállító török és román embercsempészt fogtak el

HírTV
-
 21.01.14 07:45Baleset-bűnügy

Elfogtak a rendőrök egy török férfit és egy román nőt, aki a gyanú szerint harmincegy illegális bevándorlót szállított egy kamion rakterében.

7 kapcsolódó hír

Elfogtak egy török és egy román embercsempészt, akik 31 migránst szállítottak

888.hu
-
 21.01.14 08:26Baleset-bűnügy

Elfogtak a rendőrök egy török férfit és egy román nőt, akik a gyanú szerint harmincegy illegális bevándorlót szállítottak egy kamion rakterében csütörtökre virradóra – közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.

Határsértőket fogtak Gyulán és Lőkösházán

  A gyulai közúti határátkelőhelyen, egy kamion rakterében hat határsértőt találtak, Lőkösháza külterületén pedig két, Magyarországra illegálisan érkezett líbiai férfit fogtak el a rendőrök. Békés megyében 2021. január 13-án 5 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között nyolc határsértőt tartóztattak fel a rendőrök. Közülük hatan egy 8 órakor a gyulai köz

Kábítószerkereskedő-bandát is irányított az embercsempész nő

Szoljon
-
 21.01.14 10:14Baleset-bűnügy

Elfogtak a rendőrök egy kábítószerkereskedő-bandát irányító 25 éves nőt, aki társával hat illegális bevándorlót szállított Kunszentmártonnál.

Kamion rakterében bújtak meg a Gyulánál elfogott határsértők

Beol
-
 21.01.13 18:22Baleset-bűnügy

A gyulai közúti határátkelőhelyen, egy kamion rakterében hat határsértőt találtak, Lőkösháza külterületén pedig két, Magyarországra illegálisan érkezett líbiai férfit fogtak el a rendőrök szerdán.

Őrizetbe vették az éjjel elfogott két embercsempészt (videóval)

Szon
-
 21.01.14 15:31Baleset-bűnügy

A török férfi, valamint társa, egy román nő 31 illegális migránst akart Nyugat-Európába juttatni egy kamion rakterében. Létavértesnél állították meg őket a rendőrök.

Egy kamion rakterében hat határsértőt találtak Gyulánál

A gyulai közúti határátkelőhelyen, egy kamion rakterében hat határsértőt találtak, Lőkösháza külterületén pedig két, Magyarországra illegálisan érkezett líbiai férfit fogtak el a rendőrök. Békés megyében 2021. január 13-án 5 óra 30 perc és 17 óra 30 perc között nyolc határsértőt tartóztattak fel a rendőrök. Közülük hatan egy 8 órakor a gyulai közút

Harmincegy migránst szállító török és román embercsempészt fogtak el

Promenad
-
 21.01.14 08:29Baleset-bűnügy

Elfogtak a rendőrök egy török férfit és egy román nőt, aki a gyanú szerint harmincegy illegális bevándorlót szállított egy kamion rakterében csütörtök virradóra - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság.