Elgázolt egy embert a metró a Pillangó utcánál

444.hu
-
 21.01.09 14:56Baleset-bűnügy

A 2-es metró az Őrs vezér tér felé haladva ütött el egy embert. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltók és a mentők is kimentek – közölte a katasztrófavédelem. A metróvonalon a stadion és az Örs vezér tere között leállt a közlekedés a balesete miatt. Az érintett szakaszon pótlóbuszok közlekednek.

13 kapcsolódó hír

Újra jár a 2-es metró a baleset után

168.hu
-
 21.01.09 18:19Baleset-bűnügy

Teljes vonalán jár a 2-es metró szombaton kora estétől, helyreállt a közlekedés a Puskás Ferenc Stadion és az Örs vezér tere közötti szakaszon.

Gázolás miatt leállt a 2-es metró

ATV
-
 21.01.09 15:49Baleset-bűnügy

Gázolás miatt leállt a 2-es metró a Puskás Ferenc Stadion és az Örs vezér tere között szombaton délután.

Helyreállt a közlekedés: ismét teljes vonalon jár a 2-es metró

Blikk
-
 21.01.09 18:53Baleset-bűnügy

Teljes vonalán jár a 2-es metró szombaton kora estétől, helyreállt a közlekedés a Puskás Ferenc Stadion és az Örs vezér tere közötti szakaszon - tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a honlapján.

Gázolt a metró Budapesten, pótlóbuszok közlekednek

Propeller
-
 21.01.09 15:48Baleset-bűnügy

Gázolás miatt leállt a 2-es metró a Puskás Ferenc Stadion és az Örs vezér tere között szombaton délután. A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) honlapján közölt tájékoztatás szerint az érintett szakaszon pótlóbuszok közlekednek. Csécsi Soma, a Budapesti Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a baleset a Pillangó utcai…

Most érkezett! Gázolt a 2-es metró

Metropol
-
 21.01.09 15:52Baleset-bűnügy

Gázolás miatt leállt a 2-es metró a Puskás Ferenc Stadion és az Örs vezér tere között.

Gázolt a 2-es metró

Infostart
-
 21.01.09 14:39Baleset-bűnügy

Elgázolt egy embert egy metrószerelvény a 2-es vonal Pillangó utcai megállójánál, az Őrs vezér tér felé vezető irányban

Gázolt a metró a Pillangó utcánál

HVG
-
 21.01.09 14:43Baleset-bűnügy

A baleset miatt mindkét irányban áll a metróforgalom. Az elgázolt férfi a helyszínen meghalt.

Ismét teljes vonalon jár a 2-es metró

Teljes vonalán jár a 2-es metró szombaton kora estétől, helyreállt a közlekedés a Puskás Ferenc Stadion és az Örs vezér tere közötti szakaszon. A metró gázolás miatt állt le szombaton kora délután, az érintett szakaszon pótlóbuszok közlekedtek – tájékoztatott a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) a honlapján. Csécsi Soma, a Budapesti…

Lakástűz volt Budapest IX. kerületében

Tűz keletkezett egy társasházi lakásban, Budapest IX. kerületében, a Haller utcában. Konyhai berendezések gyulladtak meg. A fővárosi hivatásos tűzoltók egy embert kihoztak az ingatlanból, és átadták őt a mentőknek. Az egységek eloltották a lángokat, átvizsgálták a lakást, és megkezdték az utómunkálatokat.

Elgázolt egy embert a metró a Pillangó utcánál

Ittlakunk
-
 21.01.09 14:42Baleset-bűnügy

Elgázolt egy embert egy metrószerelvény a 2-es vonal Pillangó utcai megállójánál, az Őrs vezér tér felé vezető irányban szombaton délután. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat követően a mentők is kiérkeztek. A baleset miatt mindkét irányban áll a metróforgalom. A Puskás Ferenc Stadion és az Örs vezér tere között metrópótlóbusz jár.

Elgázolt egy embert a metró a Pillangó utcánál

Elgázolt egy embert egy metrószerelvény a 2-es vonal Pillangó utcai megállójánál, az Őrs vezér tér felé vezető irányban. A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat követően a mentők is kiérkeztek. A baleset miatt mindkét irányban áll a metróforgalom. A BudapestKörnyéke helyszíni tudósítója úton van a baleset helyszínére, amennyiben többet…

Halálra gázolt egy férfit a 2-es metró a Pillangó utcánál

Index
-
 21.01.09 15:06Baleset-bűnügy

A Puskás Ferenc Stadion és az Örs vezér tere között pótlóbuszok járnak.