Lakó- és szaniterkonténerekkel segíti a horvátokat a Mol

168.hu
-
 21.01.08 13:35Külföld

A Mol Nyrt., Horvátország legnagyobb külföldi befektetője, ötven fűthető lakó-, és hat szaniterkonténerrel segíti a földrengés károsultjait Sziszek-Monoszló (Sisak-Moslovacka) megyében - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a földrengés sújtotta közép-horvátországi Petrinjában pénteken.

6 kapcsolódó hír

A Mol ötven lakó- és hat szaniterkonténerrel segíti a földrengés horvát károsultjait

888.hu
-
 21.01.08 15:16Külföld

A Mol Nyrt., Horvátország legnagyobb külföldi befektetője, ötven fűthető lakó- és hat szaniterkonténerrel segíti a földrengés károsultjait Sziszek-Monoszló (Sisak-Moslovacka) megyében – mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a földrengés sújtotta közép-horvátországi Petrinjában pénteken.

Benjamin Netanjahu is köszöntötte Keleti Ágnest

ATV
-
 21.01.09 12:30Külföld

Az izraeli miniszterelnök Magyarország ötszörös olimpiai bajnokát 100. születésnapja alkalmából köszöntette. Videójában, amelyet Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter osztott meg közösségi oldalán, azt mondta, Ágnes története a remény és az inspiráció története.

A Mol konténereket küldött a horvát földrengés károsultjainak megsegítésére

Infostart
-
 21.01.08 12:21Külföld

A Mol Zrt, Horvátország legnagyobb külföldi befektetője, ötven fűthető lakó-, és hat szaniterkonténerrel segíti a földrengés károsultjait Sziszek-Monoszló megyében - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a földrengés sújtotta közép-horvátországi Petrinjában pénteken.

Magyar házat és tiszteletbeli konzulátust avatott Szijjártó Péter Fiuméban

Magyar Hírlap
-
 21.01.08 15:11Külföld

Horvátország a második legjelentősebb befektetési helye a magyar cégeknek - ismertette a külgazdasági és külügyminiszter + VIDEÓ.

A MOL-csoport ötven lakó- és hat szaniterkonténerrel segíti a horvátországi földrengés károsultjait 

Parameter
-
 21.01.08 14:27Külföld

A fűthető, szigetelt konténerekben van berendezés is, és ötven család lakhatását tudják biztosítani. Molnár József, a MOL csoport vezérigazgatója elmondta: a MOL kiemelten fontosnak tartja, hogy segítsen a horvát embereknek ebben a nehéz helyzetben. A MOL Horvátország felelősséget érez minden, a horvátországi…

A Pinkamenti horvátok is segítik az anyaországban élő kárvallottakat

Vaol
-
 21.01.08 07:00Külföld

A horvátországi földrengés károsultjai javára gyűjtenek a Horvát Nemzetiségi Önkormányzat felhívására Felsőcsatáron is.