Felkészülés: Dárdai debütált, győzelemmel kezdett a Vidi

NSO
-
 21.01.08 16:53Foci

Első horvátországi felkészülési mérkőzésén a Mol Fehérvár labdarúgócsapata Funsho Bamgboye góljával 1–0-ra nyert a helyi élvonalban 4. helyen álló, az ősszel az Európa-liga csoportkörében szereplő HNK Rijeka ellen Umagban.

4 kapcsolódó hír

Megkezdte a felkészülést az Orosházi NKC

Beol
-
 21.01.08 12:44Sport

Az NB I. B.-s női bajnokság Keleti csoportjában szereplő, és jelenleg hat lejátszott mérkőzés után a tizedik helyen álló OXXO Energy Orosházi NKC csapata az otthoni egyéni felkészülés után a hét elején megkezdte a közös felkészülést a tavaszi idényre Herbert Gábor edző irányításával.

Stabil az Eger SE, ám az idei még nem a kiugrás éve lesz

Heol
-
 21.01.07 18:16Sport

Január 11-én kezdi a felkészülést a 2020/2021-es bajnokság folytatására az Eger SE csapata. Az NB III. Keleti csoportjában harmadik helyen telelő gárda a közelmúltban egyik alapemberét veszítette, ám a védőpótláson dolgozik a szakvezetés, mint ahogy azon is, miként lehetne megőrizni a dobogós pozíciót.

Nem vár könnyű menet a somogyi együttesre

Sonline
-
 21.01.08 08:24Sport

Elkezdte a felkészülést a NB III. Nyugati csoportjának tavaszi félszezonjára a Nagyatádi FC. Papp Zoltán együttesére nem vár könnyű menet, hiszen az utolsó helyről vág neki a februári 28-ai folytatásnak, amikor is a Ménfőcsanak otthonában lép pályára a gárda.

Készül a bajnokság folytatására az NFC

AtádHír
-
 21.01.07 09:06Megyei

Ma kezdte újra edzéseit a Nagyatádi Futball Club. Nehéz szezont tudhatnak maguk mögött: zsúfolt versenynaptárt követtek, több covidos megbetegedés is volt. Jelenleg a tabella utolsó helyén zár csapatunk az NB III-ban.