Egy órán belül megérkezhet az OTP Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitele

Növekedés
-
 21.01.05 16:00Gazdaság

Nem sokkal a január 1-jei indulás után az OTP Bank már több ügyfelének is folyósította az új, szabadon felhasználható és kedvező kamatozású Minősített Fogyasztóbarát Személyi Hitelt. Az igénylők 35 év körüliek, és átlagosan 3,5 millió forint összegű kölcsönt folyósított a hitelintézet a számukra.

5 kapcsolódó hír

Folyósították az első minősített fogyasztóbarát személyi hiteleket

ProfitLine
-
 21.01.05 20:30Gazdaság

Nem sokkal a január 1-jei indulás után az OTP Bank már több ügyfelének is folyósította az új, szabadon felhasználható minősített fogyasztóbarát személyi hitelt (Mszh) - közölte az MTI-vel a pénzintézet kedden. Az új terméktípust elsőként kínálja a pénzintézet a piacon, a Magyar Nemzeti Bank tájékoztatása szerint ugyanis eddig még a többi bank pályá

Az Otp Bank már folyósította az első minősített fogyasztóbarát személyi hiteleket

Bankár Magazin
-
 21.01.06 07:17Gazdaság

Nem sokkal a január 1-jei indulás után az Otp Bank már több ügyfelének is folyósította az új, szabadon felhasználható minősített fogyasztóbarát személyi hitelt (Mszh) - közölte az Mti-vel a pénzintézet kedden.

Fogyasztóbarát személyi hitel – az OTP már folyósít

Az Üzlet
-
 21.01.06 11:22Gazdaság

Nem sokkal a január 1-jei indulás után az OTP Bank már több ügyfelének is folyósította az új, szabadon felhasználható minősített fogyasztóbarát személyi hitelt (MSZH) - közölte a pénzintézet.

Az OTP Bank már folyósította az első minősített fogyasztóbarát személyi hiteleket

Mandiner
-
 21.01.06 09:37Vélemény

Nem sokkal a január 1-jei indulás után az OTP Bank már több ügyfelének is folyósította az új, szabadon felhasználható minősített fogyasztóbarát személyi hitelt (MSZH) – közölte a pénzintézet kedden. Az új terméktípust elsőként kínálja a pénzintézet a piacon, a Magyar Nemzeti Bank tájékoztatása szerint ugyanis eddig még a többi bank…