Felújítják a Szentlélek teret

Portfolio
-
 21.01.04 14:59Gazdaság

Új külsőt és szolgáltatásokat ígér Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a jelenleg nem túl impozáns Szentlélek tér megújulását követően - írja az óbuda.hu.

4 kapcsolódó hír

Átalakul a Szentlélek tér, elbontják a pavilonokat

WeLoveBudapest
-
 21.01.05 06:33Belföld

Megújul Óbuda forgalmas csomópontja: januárban elbontják a Szentlélek téri pavilonokat, hogy helyükön élhetőbb és szebb környezet jöjjön létre.

Felújítják a Szentlélek teret

Pesti Hírlap
-
 21.01.04 18:36Belföld

A tervekről ebben a hónapban dönthetnek, de a bódékat biztos elbontják. A harmadik kerület egyik legnagyobb forgalmú csomópontja, a Szentlélek tér jelenleg nem a legszebb arcát mutatja – írja az Óbuda.hu. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat úgy határozott, hogy a mostani állapotot rendezi, a területet a naponta megforduló több tízezer ember…

Januárban elbontják a pavilonokat a Szentlélek téren – Átalakul Óbuda kapuja

PestBuda
-
 21.01.04 14:00Kultúra

A III. kerület egyik nagyforgalmú csomópontja, a Szentlélek tér hamarosan megújul. A jelenleg elhanyagolt területek megszűnnek, januárban a pavilonokat elbontják, a tervek szerint a műemléki környezethez illő kép várja majd az erre járókat.

Megújul az óbudai Szentlélek tér, elbontják a pavilonokat

Turizmus.com
-
 21.01.05 15:24Utazás

A III. kerület egyik nagyforgalmú csomópontja, a Szentlélek tér hamarosan megújul. A területet rendezik, januárban elbontják a pavilonokat, az önkormányzat tervei szerint a műemléki környezethez illő kép várja majd az erre járókat.