Ferenc pápát mélységesen elszomorította, hogy sokan a kijárási korlátozások idején utaztak el az ü…

ATV
-
 21.01.03 18:45Külföld

A katolikus egyházfő szerint nem tudjuk, mit tartogat számunkra 2021, de amit közösen megtehetünk, az az, hogy egy kicsivel több erőfeszítést tegyünk az egymás iránti gondoskodásra.

5 kapcsolódó hír

Schobert Norbi üzent a Maldív-szigetekről: szerinte a szentatya nem rá és a hozzá hasonló utazókra gondolhatott - ő sz…

Blikk
-
 21.01.04 13:53Külföld

Mint megírtuk, Ferenc pápa üzent azoknak, akik a hazájukban érvényes korlátozások miatt elutaznak, nyaralgatnak és nem éreznek együtt azokkal az emberekkel, akik anyagi gondokkal küszködnek és nem tudnak elutazni.

Ferenc pápát elszomorítja, hogy sokan külföldre utaztak az ünnepek alatt

Pesti Hírlap
-
 21.01.03 19:58Külföld

Szerinte ezzel semmibe veszik beteg társaikat.  Nem tudjuk, mit tartogat számunkra 2021, de amit közösen megtehetünk, az az, hogy egy kicsivel több erőfeszítést tegyünk az egymás iránti gondoskodásra – fogalmazott újévi videóüzenetében Ferenc pápa, figyelmeztetve: mindig ott a kísértés, hogy csak a saját érdekeinket tartsuk szem előtt – írja…

Kritizálta Ferenc pápa azokat, akik külföldi nyaralásra szöknek a járványügyi korlátozások elől

Magyar Hang
-
 21.01.03 17:48Külföld

Még nem tudhatjuk, 2021 mit tartogat számunkra, de amit mind megtehetünk az az, hogy igyekszünk egy kicsit többet tenni egymásért – mondta szokásos vasárnapi áldásában a katolikus egyházfő.

A téli szünidőben utazókat, bulizókat kritizálta Ferenc pápa

Erdély Ma
-
 21.01.04 08:19Kultúra

„Ők is jó emberek, de nem gondolnak a betegekre, azokra, akik otthon maradtak, vagy akiket súlyosan érinti a gazdasági válság” – fogalmazott Ferenc pápa vasárnapi üzenetében.

A téli szünidőben utazókat, bulizókat kritizálta Ferenc pápa

Gondola
-
 21.01.03 19:49Külföld

„Ők is jó emberek, de nem gondolnak a betegekre, azokra, akik otthon maradtak, vagy akiket súlyosan érinti a gazdasági válság” – fogalmazott Ferenc pápa vasárnapi üzenetében