Szabó Csilla r. főhadnagy könnyfakasztó története Belláról

Liner
-
 21.01.01 11:43Életmód

A police.hu közvetlen 2021 előtt egy nagyon kedves történetet osztott meg, melynek egyik főszereplője Szabó Csilla r. főhadnagy és Bella, a szeretetreméltó Golden Retriever.

3 kapcsolódó hír

A rendőrnő, aki hazavitte a munkáját, avagy Bella és én

Boon
-
 20.12.31 13:30Baleset-bűnügy

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság év végi utolsó sajtóközleményében egy kedves történetet osztott meg, amelyből kiderül, hogy a rendőr is csak ember. Szabó Csilla r. főhadnagy hét éve fogadott örökbe a Miskolci Állatsegítő Alapítványtól egy, a munkája során megismert kutyát.

A rendőrnő, aki hazavitte a munkáját, avagy Bella és én

Police
-
 20.12.31 08:57Belföld

A rendőrnő, aki hazavitte a munkáját, avagy Bella és énBorsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság2020. 12. 31., cs - 08:57 Az év végi utolsó sajtóközleményünkben egy kedves történetet szeretnénk megosztani, amelyből kiderül, hogy a rendőr is csak ember. Szabó Csilla r.

„A rendőr is csak ember”: így fogadott örökbe Miskolcról egy kutyát a főhadnagy

Borsod24
-
 20.12.31 12:54Állatvilág

A rendőrség az év végi utolsó sajtóközleményében egy kedves történetet osztott meg, amelyből kiderül, hogy a rendőr is csak ember. Szabó Csilla r. főhadnagy hét éve fogadott örökbe a Miskolci Állatsegítő Alapítványtól egy, a munkája során megismert kutyát. A történteket így elevenítette fel: “Akkoriban még a Miskolci Rendőrkapitányágon dolgoztam…