Kiderült, milyen állapotban van most Kiss Tibi, a Quimby énekese

Femcafe
-
 20.12.29 10:55Bulvár

Az ország kedvencét alkoholproblémái miatt kezelik jelenleg is.

5 kapcsolódó hír

Zenésztársa Kiss Tibi alkoholfüggőségéről nyilatkozott - Ilyen állapotban van most a Quimby frontembere

Life
-
 20.12.29 09:00Életmód

Nyáron a Quimby bejelentette, hogy a frontemberük, Kiss Tibi egy időre visszavonul alkoholproblémái miatt. Most a zenekar billentyűse, mesélt az állapotáról.

Megszólalt a Quimby billentyűse: részleteket árult el Kiss Tibi állapotáról, aki alkoholfüggősége miatt visszavonult

Blikk
-
 20.12.28 14:05Zene

Friss interjúban számolt be a Quimby billentyűse arról, milyen állapotban van a frontemberük, akiről július elején derült ki, hogy alkoholproblémái miatt egy időre elvonul a nyilvánosság elől.

Hírek érkeztek Kiss Tibiről

Koncert.hu
-
 20.12.29 13:21Zene

A wmn.hu portálon készült egy hosszabb beszélgetés Balanyi Szilárddal, a Quimby billentyűsével. Mi leginkább a frontemberre vonatkozó részekből emeltünk ki egy-egy gondolatot, a beszélgetést viszont teljes egészében is érdemes elolvasni, lent a link.

Hírt adott magáról Kiss Tibi, a Quimby énekese

Indirekt
-
 20.12.29 08:00Belföld

Felhatalmazta zenésztársait, hogy beszéljenek alkoholproblémáiról, így az együttes billentyűse elmondta, amit tud. Márciusban jelentette be a Quimby, hogy az év végéig szünetet tart az együttes, mert Kiss Tibi frontember terápiás céllal visszavonul a nyilvánosság elől. Egyszer ugyan színpadra álltak az augusztusi Raktárkoncerten, de Tibi…

Megszólalt a Quimby billentyűse: ilyen állapotban van most az alkoholproblémái miatt visszavonult Kiss Tibi

BudaPestkörnyéke
-
 20.12.28 15:04[N/A]

A Quimby zenekar még a nyár folyamán tett közzé egy drámai nyilatkozatot, amelyben arról tájékoztatják a rajongókat, hogy az idei szezonban a banda már nem koncertezik majd, ugyanis a frontemberüknek, Kiss Tibinek pihenésre van szüksége. A bejegyzésből akkor az is kiderült, hogy a zenész a 2020-as év végéig terápiás céllal visszavonul a…