George Clooney megint beszólt Orbánnak

ATV
-
 20.12.24 08:22Belföld

A színész új filmje bemutatója miatt nyilatkozott. Az Éjféli égboltban Clooney egy tudóst játszik, és a Földet egy katasztrófa érte, a színész pedig megpróbál kapcsolatba lépni egy csapat űrhajóssal.

4 kapcsolódó hír

Képzeld el, hogy egyedül sodródsz az űrben, és nincs segítség – vagy inkább olvasd el Az éjféli égboltot

Jövő TV
-
 20.12.23 21:30Kultúra

A George Clooney által filmmé adaptált könyv remek dráma, ami nyomokban sci-fit is tartalmaz. Maga a film pedig 23-ától megtekinthető a Neftlixen.

Kritika: Az éjféli égbolt

IGN
-
 20.12.23 15:21Film

The Last of Us George Clooney-módra. George Clooney időről időre kacérkodik a rendezéssel, újabban egy drámai sci-fit kísérlet meg elkészíteni Az éjféli égbolt címmel, ami sajnos nem sikerült túl emlékezetesre.

A nagy semmi parafrázisa - Az éjféli égbolt a Netflixen

Népszava
-
 20.12.24 10:30Film

Bizarr ízlése van a Netflix műsorszerkesztőinek – ez ugrott be elsőre a karácsonyra időzített, Az éjféli égbolt című új, George Clooney-film kapcsán: 2020-ban az ünnepi csomagolásban a világvégét kapjuk a streamingóriástól.

Dögunalmas, középszerű dráma a fagyott szakállú George Clooney szenvedése az Északi-sarkon

Telex
-
 20.12.23 22:39Bulvár

Az éjféli égbolt egy komoly dráma akar lenni egyszerre a Földön és az űrben, ehelyett csak egy gyorsan felejthető tucatfilm lett. Clooney ennek a filmnek a sajtókampánya alatt szólt be Orbán Viktornak, és indult meg az üzengetés.