2011 óta körözték, Németországban kapták el

168.hu
-
 20.12.21 06:20Baleset-bűnügy

Rablás elkövetésének gyanúja miatt került fel a rendőrség TOP-50-es körözési listájára. 

6 kapcsolódó hír

Elfogtak egy top 50-es bűnözőt a magyar rendőrök

Liner
-
 20.12.21 22:20Baleset-bűnügy

A férfi egészen hosszú ideig Németországban rejtőzködött, azonban véglegesen még így sem sikerült kereket oldania az igazságszolgáltatás elől.

Rendőrségi bravúr: fejvadászok fogták el a top 50-es magyar bűnözőt

Blikk
-
 20.12.21 06:55Baleset-bűnügy

Minden valószínűség szerint rácsok között tölti a karácsonyt az a rabló, aki évekig szerepelt a magyar rendőrség top 50-es körözési listáján. A Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársainak Németországban sikerült beazonosítaniuk K. Istvánt.

2011-es rablás elkövetőjét kapták el Németországban a rendőrök

Propeller
-
 20.12.21 07:37Baleset-bűnügy

K. Istvánnak már nem kell törődnie a karácsonyi bevásárlással. A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) közleménye szerint 2020. december 17-én a KR NNI Célkörözési Alosztály és a Német Célkörözési egység fejvadászai nemzetközi együttműködés eredményeképpen fogták el K. Istvánt a németországi Schweinfurtban. …

9 év bujkálás után fogtak el egy magyar férfit Németországban 

Rablás elkövetésének gyanúja miatt került fel a rendőrség TOP-50-es körözési listájára.  A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Célkörözési Alosztály és a Német Célkörözési egység fejvadászai nemzetközi együttműködés eredményeképpen elfogták K. Istvánt a németországi Schweinfurtban – írja a police.hu.  A férfi a rendőrség által…

14 kilogramm kábítószer volt elrejtve az autóban

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztálya eljárást folytat különösen jelentős mennyiségű kábítószerre elkövetett kábítószer birtoklás elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 30 éves bolgár állampolgár ellen.