Online áruházakat vizsgál a Versenyhivatal

TőzsdeFórum
-
 20.12.16 11:36Cégvilág

Az online-kereskedelmi adatvagyon szerepét vizsgálja a GVH.

15 kapcsolódó hír

Kiderül, mennyit nyom a latba a kereskedők adatvagyona

vg.hu
-
 20.12.16 09:43Infotech

A Gazdasági Versenyhivatal piacelemzést indít, hogy feltárja, miként keletkezik az online kiskereskedők adatvagyona.

Az adatvagyon szerepét vizsgálja a GVH

IT Business
-
 20.12.16 15:12Infotech

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) piacelemzést indít, hogy feltárja, miként keletkezik az online kiskereskedők adatvagyona, illetve milyen szerepet tölt ez be a webáruházak közötti versenyben. A vizsgálat kiterjed arra is, hogy a fogyasztók mennyire vannak tisztában az adatgyűjtéssel és hogyan befolyásolja döntéseiket.

Fókuszban az online kereskedelem: az adatvagyon szerepét vizsgálja a GVH

ProfitLine
-
 20.12.17 03:30Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) piacelemzést indít, hogy feltárja, miként keletkezik az online kiskereskedők adatvagyona, illetve milyen szerepet tölt ez be a webáruházak között folyó versenyben. A vizsgálat kiterjed arra is, hogy a fogyasztók mennyire vannak tisztában az adatgyűjtéssel és hogyan befolyásolja döntéseiket.

Az online-kereskedelmi adatvagyon szerepét vizsgálja a GVH

ProfitLine
-
 20.12.16 11:30Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) piacelemzést indít, hogy feltárja, miként keletkezik az online kiskereskedők adatvagyona, illetve milyen szerepet tölt ez be a webáruházak közötti versenyben. A vizsgálat kiterjed arra is, hogy a fogyasztók mennyire vannak tisztában az adatgyűjtéssel és hogyan befolyásolja döntéseiket - közölte a hivatal szerdán az…

Az online kereskedőket veszi górcső alá a GVH

Napi.hu
-
 20.12.16 09:54Belföld

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) piacelemzést indít, hogy feltárja, miként keletkezik az online kiskereskedők adatvagyona, illetve milyen szerepet tölt ez be a webáruházak között folyó versenyben. A vizsgálat kiterjed arra is, hogy a fogyasztók mennyire vannak tisztában az adatgyűjtéssel és hogyan befolyásolja döntéseiket - adta hírül a hivatal.

Az online-kereskedelmi adatvagyon szerepét vizsgálja a GVH

Mínuszos
-
 20.12.17 06:33Infotech

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) piacelemzést indít, hogy feltárja, miként keletkezik az online kiskereskedők adatvagyona, illetve milyen szerepet tölt ez be a webáruházak közötti versenyben. A piacelemzés során a versenyhatóság megvizsgálja, hogy az online kereskedők milyen adatokat gyűjtenek a fogyasztókról, ezeket hogyan és milyen…

Vizgálat alá vonja a GVH az online áruházakat karácsony előtt

Portfolio
-
 20.12.16 10:34Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) piacelemzést indít, hogy feltárja, miként keletkezik az online kiskereskedők adatvagyona, illetve milyen szerepet tölt ez be a webáruházak között folyó versenyben - közölte szerdán sajtóközleményében a hivatal. A vizsgálat kiterjed arra is, hogy a fogyasztók mennyire vannak tisztában az adatgyűjtéssel és hogyan…

Az adatvagyon szerepét vizsgálja a GVH

IT café
-
 20.12.16 10:35Infotech

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) piacelemzést indít, hogy feltárja, miként keletkezik az online kiskereskedők adatvagyona, illetve milyen szerepet tölt ez be a webáruházak között folyó versenyben.

Mihez kezdenek az online kiskereskedők a begyűjtött adatokkal?

Baon
-
 20.12.17 06:00Infotech

Piacelemzésben tárják fel, hogy miként keletkezik az online kiskereskedők adatvagyona, illetve milyen szerepet tölt ez be a webáruházak között folyó versenyben.

Vizsgálat alá vonja a webáruházakat a GVH

Origo
-
 20.12.16 11:53Gazdaság

Az ellenőrzés a műszaki cikkek, az élelmiszerek és a ruházati cikkek online kiskereskedelmére terjed ki.

Online kereskedelmi piacelemzést indít a GVH

Üzletem
-
 20.12.16 19:15Cégvilág

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) piacelemzést indít, hogy feltárja, miként keletkezik az online kiskereskedők adatvagyona, illetve milyen szerepet tölt ez be a webáruházak között folyó versenyben.

Étrend-kiegészítők telemarketinges értékesítését vizsgálja a GVH

KamaraOnline
-
 20.12.16 13:42Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárást indított két céggel, a Helvetia Apotheke d.o.o. és a Helvetia Direct Marketing s.r.o. vállalkozásokkal szemben, amelyek tisztességtelen módszerekkel népszerűsíthették a Helvetia Apotheke étrend-kiegészítőket.

Az online-kereskedelmi adatvagyon szerepét vizsgálja a versenyhatóság

Trademagazin
-
 20.12.16 10:22Gazdaság

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) piacelemzést indít, hogy feltárja, miként keletkezik az online kiskereskedők adatvagyona, illetve milyen szerepet tölt ez be a webáruházak közötti versenyben. A vizsgálat kiterjed arra is, hogy