Három magyar is szerepel az álomcsapat keretében

Eurosport
-
 20.12.16 15:06Kézilabda

A tizedik helyen végzett magyar válogatottból három játékos került be abba a 40 fős keretbe, amelyből összeállítják a dániai női kézilabda Európa-bajnokság álomcsapatát.

6 kapcsolódó hír

Bíró Blanka: ez teljesen más „kávéház”, mint egy bajnoki

Infostart
-
 20.12.16 12:24Sport

A magyar női kézilabda-válogatott 32–21-re kikapott Norvégiától az Európa-bajnokság középdöntőjében, és a 10. helyen végzett. A kapus Bíró Blanka szerint a jövőben, így a márciusi olimpiai selejtezőben is nagyobb koncentrációval kell játszania a csapatnak.

Három magyar is szerepel az álomcsapat keretében

Startlap
-
 20.12.16 15:06Sport

A tizedik helyen végzett magyar válogatottból három játékos került be abba a 40 fős keretbe, amelyből összeállítják a dániai női kézilabda Európa-bajnokság álomcsapatát.

Női kézi Eb: meccs közben jött a váratlan hír, a svédek sztárja befejezi a válogatottban

NSO
-
 20.12.16 09:51Kézilabda

Váratlan bejelentést tett a Svéd Kézilabda-szövetség a női válogatott utolsó Európa-bajnoki mérkőzése közben: Isabelle Gulldén a franciák ellen öltötte utoljára magára a nemzeti csapat szerelését. A 31 éves irányító a torna elején hozta meg a döntését, amit egy régóta húzódó lábsérüléssel indokolt, valamint a jövőben több időt szeretne tölteni…

Utolsó Eb-meccsén kikapott a norvégoktól a magyar női kézilabda-válogatott

Origo
-
 20.12.15 22:03Sport

A nagy különbségű vereség miatt a csapat a tizedik helyen zárta a dániai tornát.

Női kézilabda Eb – Elődöntőben a franciák és a horvátok

Sportkatlan
-
 20.12.15 20:08Kézilabda

A címvédő francia, valamint a horvát válogatott is győzött kedden a dániai női kézilabda Európa-bajnokság középdöntőjének utolsó fordulójában, ezzel mindkét csapat biztosította helyét az elődöntőben.     A koldingi II. csoportban a horvátoknak az egygólos vereség is elődöntőbe jutást jelentett volna. Az eddigieknél pontatlanabb játékuk miatt csak…

Női kézi Eb: Romániában főként a szélsőket hibáztatják a vereségért

NSO
-
 20.12.15 09:40Kézilabda

Hétfő este Románia 26–24-re kikapott a magyar válogatottól, amivel eldőlt, hogy a románok a középdöntős csoportjuk utolsó, hatodik helyén végeznek az utolsó mérkőzése eredményétől függetlenül. A vereséget követően a román sajtó alaposan leszedte a keresztvizet a válogatottról.