Dac: Fogalmam sincs, hol fertőződhettem meg

NSO
-
 20.12.15 08:38Foci

Idei utolsó mérkőzésén, a Senica ellen javítana Bernd Storck csapata, a DAC, amely legutóbbi három bajnokiján csak egy pontot szerzett – Schäfer András csak otthonról szurkolhat a dunaszerdahelyi labdarúgócsapatnak.

4 kapcsolódó hír

DAC-Senica – Storck: "Szeretnénk tavasszal is építeni az eddigi szezonra"

Parameter
-
 20.12.15 19:56Határtalan

Bernd Storck (DAC): "Boldog vagyok, gratulálok a csapatnak. Egy nehéz időszak után tudtunk győzni. Az első félidőben néhány játékos teljesítménye elmaradt a várakozásaimtól, de a Senica is jól játszott. A második félidőben taktikai változtatásokat hajtottunk végre és ez kulcsfontosságúnak bizonyult. Szerettünk volna gólt szerezni, és az elsőnél töb

Leváltották a Perutz vezetőedzőjét

infoVáros
-
 20.12.16 17:23Megyei

A döntés nem meglepő annak fényében, a csapat az NB III Nyugati csoportjának 16. helyén zárta az őszi szezont és az elmúlt 5 bajnokijából egyet sem tudott megnyerni.

Bernd Storck: Ezen az úton kell folytatnunk tovább

ma7.sk
-
 20.12.16 08:02Foci

A dunaszerdahelyi sárga-kékek az őszi szezon utolsó bajnokiját hazai pályán, kétgólos győzelemmel zárták. A mérkőzést követő szokásos sajtótájékoztatón Bernd Storck értékelte csapata őszi teljesítményét is.

Zidane: “Nehéz mérkőzés volt, de megérdemeltük a győzelmet”

Madridista
-
 20.12.16 15:45Foci

A Real Madrid 3-1-es győzelmet aratott az Athletic Club ellen, amivel fontos lépéseket tett a bajnoki címért folytatott harcban. Zinédine Zidane így értékelt a mérkőzést követően. A MÉRKŐZÉS ADATLAPJA: “Kissé nehezebb volt nekünk pályára lépni egy olyan hét után,…