Rendkívül élethű virtuális kiállítás a Nemzeti Múzeumban

Óbuda Most
-
 20.12.13 16:04Kultúra

Akár a fotelben ülve is kezünkbe vehetjük a Seuso-kincs darabjait, legalábbis ez lehet az érzése azoknak, akik bejárják a Nemzeti Múzeum vasárnaptól elérhető virtuális kiállítását. A 3D technika segítségével tárlatvezetést is tartanak a páratlan értékű ezüstkincset bemutató Pannónia fénye című kiállításon, erre előzetes regisztráció után lehet…

5 kapcsolódó hír

3D-ben látható a Seuso-kincs!

10perc.hu
-
 20.12.13 09:45Tudomány

Eddig sosem látott közelségből, 3D-ben tekinthetők meg mától a késő római kincslelet darabjai a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) Seuso-kincs - Pannónia fénye című, ingyenes, virtuális kiállításán.

Virtuális 3D tárlat mutatja be a Seuso-kincset

kultura.hu
-
 20.12.13 09:05Kultúra

Eddig sosem látott közelségből, 3D-ben tekinthetők meg vasárnaptól a késő római kincslelet darabjai a Magyar Nemzeti Múzeum (MNM) Seuso-kincs – Pannónia fénye című, ingyenes, virtuális kiállításán.

A 4iG digitalizálta a Seuso-kincset

Port
-
 20.12.13 00:00Kultúra

A Magyar Nemzeti Múzeum a 4iG Nyrt. Mensor3D üzletágának támogatásával nyitja meg Seuso-kincs – Pannónia fénye 3D virtuális kiállítást. Az ingyenes online tárlaton a lézerszkennelt és nagy felbontással digitalizált tárgyak mindeddig sohasem látott közelségből, 3D-ben tekinthetők meg.