Január 8-ig közlekednek pótlóbuszok Székesfehérvár és Balatonfüred között

Balaton.hu
-
 20.12.05 06:35Belföld

Január 8-ig közlekednek pótlóbuszok Székesfehérvár és Balatonfüred között a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vasútvonalon – tájékoztatta a Mávinform pénteken az MTI-t. Azt írták: az észak-balatoni vasútvonal Szabadbattyán és Balatonfüred közötti szakaszának villamosítása miatt december 13. után is, várhatóan január 8.-ig pótlóbuszokkal…

7 kapcsolódó hír

A KeKo nyomtatott bérleteivel lehet majd vonatozni is

Baon
-
 20.12.04 16:32Belföld

A Kecskeméti Közlekedési Központ közzétette a hetényegyházi vonatok sűrítésével, az új városrészi buszjáratokkal és a bérletekkel kapcsolatos információkat.

Január 8-ig közlekednek pótlóbuszok Székesfehérvár és Balatonfüred között

ma.hu
-
 20.12.05 07:30Autó-motor

Az észak-balatoni vasútvonal Szabadbattyán és Balatonfüred közötti szakaszának villamosítása miatt december 13. után is, várhatóan január 8.-ig pótlóbuszokkal kell utazni Székesfehérvár és Balatonfüred között.

Január 8-ig közlekednek pótlóbuszok Székesfehérvár és Balatonfüred között

hírbalaton
-
 20.12.04 19:45Belföld

Az észak-balatoni vasútvonal Szabadbattyán és Balatonfüred közötti szakaszának villamosítása miatt december 13. után is, várhatóan január 8.-ig pótlóbuszokkal kell utazni Székesfehérvár és Balatonfüred között – közölte a Mávinform.  A buszok néhány település kivételével nem a vasútállomásoknál, hanem a főúton érintett…

Pályafelújítási munkálatok miatt módosul a Budapest-Székesfehérvár-Tapolca vonal menetrendje

Feol
-
 20.12.04 18:26Megyei

Vasúti pályafelújítások, karbantartások és fejlesztések miatt egyes vasútvonalakon a személyszállító vonatok módosított menetrend szerint közlekednek, bizonyos szakaszokon vonatpótló autóbuszok szállítják az utasokat.

Így közlekednek a hetényegyházi vonatok, autóbuszok

Hiros
-
 20.12.04 15:52Megyei

A Kecskeméti Közlekedési Központ Kft. Facebook oldalán megjelentek a legfrissebb információk a hetényegyházi vonatokról, autóbuszokról és a bérletekről! Térképek és menetrendek mutatják, hogyan fog működni a kecskeméti közlekedés új alternatívája.

Új vasúti és autóbusz menetrend lép életbe december 13-án

Kanizsa Újság
-
 20.12.04 07:05Megyei

A Dunántúlon a nagyvárosok közötti közlekedést, illetve a Balaton elérését az új Helikon InterRégió vonatok jelentősen javítják, melyek Győr-Celldömölk-Keszthely-Fonyód-Kaposvár között egész nap két óránként közlekednek - írja a vasúttársaság.

Ez a változás sokakat érint: vonat helyett csak buszok járnak ezen a szakaszon januárig

HelloVidék
-
 20.12.05 11:56Utazás

A buszok néhány település kivételével nem a vasútállomásoknál, hanem a főúton érintett autóbusz-megállókban állnak meg, tájékoztatott a Mávinform.