Verstappen magyarázza, amit a baleset után mondott

Formula
-
 20.12.02 16:12Forma1

Félreértettek – mondta Max Verstappen bahreini megjegyzése kapcsán. Ő csak azt akarta illusztrálni, hogy egy versenyzőnek tisztában kell lennie a veszélyekkel: a 60-as években sem lépett vissza senki.

4 kapcsolódó hír

Grosjean: Mondtam a feleségemnek, hogy nem haza, hanem Abu Dhabiba utazom

F1világ
-
 20.12.03 08:01Forma1

Romain Grosjean elárulta, bal kézfejének gyógyulása a kulcs ahhoz, hogy autóba ülhessen a jövő hétvégi Forma-1-es szezonzárón, az Abu Dhabi Nagydíjon. A francia pilóta viszont leszögezte, nem fog kockázatot vállalni.

„Csak a lángokat láttam, azonnal Niki Lauda jutott eszembe” – Először szólalt meg horrorbalesete óta az F1-es pilóta, …

Blikk
-
 20.12.02 16:28Forma1

Először beszélt hajmeresztő balesete részleteiről Romain Grosjean (34). A Haas francia Forma–1-es pilótája a hét végi Bahreini Nagydíjon csodával határos módon élte túl az elmúlt évek egyik legszörnyűbb versenybalesetét: miután autója egy ütközés következtében kettétört és kigyulladt, majdnem fél percet töltött a lángok között, de ki tudott…

Verstappen felhívta családját Grosjean balesete után

Motorsport
-
 20.12.02 11:20Forma1

A Bahreini Nagydíjat piros zászlóval szakították félbe azt követően, hogy Romain Grosjean autója egy szörnyű baleset következtében szalagkorlátot átszakítva a lángok martalékává vált.Bár a versenyző szerencsére saját lábán hagyta el az égő autót, az eseményekről készült képek mindenkire komoly hatást gyakoroltak.Még több F1 hír:Óriási:…

Verstappen szerint félreértették őt a Grosjean-baleset kapcsán

M4 Sport
-
 20.12.02 14:01Forma1

Max Verstappen úgy érzi, félreértették a Bahreini Nagydíj után tett nyilatkozatát arról, hogy kirúgná a versenyzőt, aki megtagadta volna a versenyzést Romain Grosjean balesete után.