További szigorú korlátozások lesznek Törökországban

888.hu
-
 20.12.01 06:20Külföld

Törökországban a koronavírus-járvány elleni védekezés keretében az érvényben lévő részleges hétvégi kijárási korlátozás időtartamát az egész hétvégére kiterjesztik, illetve a hétköznap éjszakákon is bevezetik a gyakorlatot – jelentette be Recep Tayyip Erdogan elnök hétfőn Ankarában.

6 kapcsolódó hír

Törökország kiterjeszti a kijárási korlátozás időtartamát

Propeller
-
 20.11.30 23:53Külföld

Törökországban a koronavírus-járvány elleni védekezés keretében az érvényben lévő részleges hétvégi kijárási korlátozás időtartamát az egész hétvégére kiterjesztik, illetve a hétköznap éjszakákon is bevezetik a gyakorlatot – jelentette be Recep Tayyip Erdogan elnök hétfőn Ankarában,. Az intézkedés értelmében az emberek hétköznapokon este…

Törökország kiterjeszti a kijárási korlátozást

ProfitLine
-
 20.11.30 23:30Külföld

Törökországban a koronavírus-járvány elleni védekezés keretében az érvényben lévő részleges hétvégi kijárási korlátozás időtartamát az egész hétvégére kiterjesztik, illetve a hétköznap éjszakákon is bevezetik a gyakorlatot - jelentette be Recep Tayyip Erdogan elnök hétfőn Ankarában.

Törökország kiterjeszti a kijárási korlátozás időtartamát

Blikk
-
 20.12.01 06:04Külföld

Törökországban a koronavírus-járvány elleni védekezés keretében az érvényben lévő részleges hétvégi kijárási korlátozás időtartamát az egész hétvégére kiterjesztik, illetve a hétköznap éjszakákon is bevezetik a gyakorlatot - jelentette be Recep Tayyip Erdogan elnök hétfőn Ankarában,.

Tovább szigorít Törökország, kiterjeszti a kijárási korlátozás időtartamát

Metropol
-
 20.12.01 06:00Külföld

Törökországban a koronavírus-járvány elleni védekezés keretében az érvényben lévő részleges hétvégi kijárási korlátozás időtartamát az egész hétvégére kiterjesztik.

Törökország kiterjeszti a kijárási korlátozás időtartamát

Debreceni Nap
-
 20.12.01 00:09Külföld

Törökországban a koronavírus-járvány elleni védekezés keretében az érvényben lévő részleges hétvégi kijárási korlátozás időtartamát az egész hétvégére kiterjesztik, illetve a hétköznap éjszakákon is bevezetik a gyakorlatot – jelentette be Recep Tayyip Erdogan elnök hétfőn Ankarában. Az intézkedés értelmében az emberek hétköznapokon este 21…

Török szigorítás

Turizmus Online
-
 20.12.01 05:25Külföld

Törökország mostantól kiterjeszti a kijárási korlátozás időtartamát.