Mégis lesz idén budapesti karácsonyi vásár, de nem a megszokott módon

Life
-
 20.12.01 07:57Életmód

A koronavírus miatt a téli időszak legjobban várt karácsonyi vásárairól is le kellett mondanunk, legalábbis eddig így tudtuk, viszont mégis született egy köztes megoldás, idén speciális módon, online tartják meg a budapesti karácsonyi vásárt.

7 kapcsolódó hír

Kézművesek karácsonya: Online térben a vásár

Üzlet és Utazás
-
 20.11.30 22:12Utazás

Online várják az érdeklődőket a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár kiállítói a Kézművesek karácsonya rendezvényen. A kezdeményezésben hat kategóriában csaknem ötven alkotó vesz részt. A fő cél, hogy a kialakult járványhelyzetben a kézművesek és a vásárlóközönség összekapcsolásával is támogassák a hazai tárgyalkotó kultúra…

Mégis megrendezik a Vörösmarty téri karácsonyi vásárt?

ProfitLine
-
 20.12.01 03:00Gazdaság

Online várják az érdeklődőket a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár kiállítói. A kezdeményezésben hat kategóriában csaknem ötven alkotó vesz részt.

Online tartják meg idén a Vörösmarty-téri karácsonyi vásárt

A Budapesti karácsony honlapján találkozhatunk bábkészítővel, bőr-, fa-, fém-, papír-, üvegműves, keramikus, méhész, textil-, szappankészítő és virágkötővel is.

Online él tovább a Vörösmarty téri karácsonyi vásár

Turizmus.com
-
 20.11.30 11:04Utazás

Elindult a budapestikaracsony.hu weboldal, ahol online várják az érdeklődőket a Budapesti Adventi és Karácsonyi Vásár kiállítói.

Online platformon a Vörösmarty téri Karácsonyi Vásár kézműveseivel

Turizmus Online
-
 20.11.30 08:18Utazás

Elindult a budapestikaracsony.hu weboldal, ahol online várják az érdeklődőket a Budapesti Adventi- és Karácsonyi Vásár kiállítói.