Kerítésen át hajtott be a kertbe, ahol trambulinnak ütközött a közepesen ittas nő

A Tatabányai Járási Ügyészség az ittas járművezetés vétsége miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki ittas állapotban egy személygépkocsival villanyoszlopnak és egy ingatlan kerítésének ütközött. 

5 kapcsolódó hír

Kétnapos tanfolyam után vállalt gázkazánszerelést egy férfi Szentgálon

Veol
-
 20.11.30 16:00Baleset-bűnügy

Foglalkozás körében elkövetett, szándékos veszélyeztetés bűntettével és csalás vétségével vádol a Veszprémi Járási Ügyészség egy férfit.

Nem adta vissza az ácsmunkákért felvett előleget és a munkát sem végezte el

Sikkasztás vétségével vádolja a Pápai Járási Ügyészség azt az ácsmunkák elvégzésére vállalkozó 45 éves férfit, aki a megbízója által anyagvásárlásra adott pénzből vett alkatrészeket az egyéb munkái során használta fel.

Közepesen ittasan ült volánhoz, a kerti csap állította meg

A Tatabányai Járási Ügyészség az ittas járművezetés vétsége miatt indult ügyben vádiratot nyújtott be azzal a nővel szemben, aki ittas állapotban egy személygépkocsival villanyoszlopnak és egy ingatlan kerítésének ütközött. A vádirat szerint a nő szeptember 20-án az esti órákban közepes fokú ittas állapotban vezetett egy személygépkocsit…

Annyi gyógyszert szedett be, hogy elaludt a volánnál egy jászágói nő Gyöngyössolymoson

Heol
-
 20.11.30 14:00Baleset-bűnügy

A Gyöngyösi Járási Ügyészség bódult állapotban elkövetett járművezetés vétségével vádol egy 38 éves jászágói nőt, aki idén június 8-án este Gyöngyössolymos belterületén saját felelőtlensége miatt okozott balesetet, melynek során összetörte az autóját.